Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Είμαστε όλοι «κουβανοί»

Λεφτά δεν υπάρχουν. Ούτε για σελοτέιπ. Ούτε για επισκευές σε περιπολικά. Ούτε για όπλα. Ούτε για καφέ. Σε λίγο καιρό στα υπουργεία θα καβουρντίζουν ρεβίθια - κακή ώρα σαν την Κατοχή. Λεφτά όμως υπήρχαν. Πού πήγαν; Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τις πράξεις και τις ενέργειες νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, τα λεφτά τα φάγαμε εμείς (νομίμως) και ο Ακης Τσοχατζόπουλος (παρανόμως). Εμείς είμαστε έξω.

Δεν γουστάρει ο Μπουτάρης τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση. Είναι "προοδευτικός". Καταλάβετέ το πια...

Δεν γουστάρει ο άνθρωπος ο,τιδήποτε έχει σχέση με Έθνος και το δείχνει ...τι να κάνουμε, τώρα που γέρασε θα τον αλλάξουμε...

Στην αρχή ο Μπουτάρης ήταν αντίθετος με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους με το επιχείρημα ότι δεν πρέπει να κάνουμε φιέστες σε εποχή οικονομικής κρίσης.

Έλα όμως που οι εκδηλώσεις θα στηριχθούν σε εθελοντές και σε χορηγούς... Αν είσαι όμως "προοδευτικός" και βγάζεις καντήλες με τέτοιες "φασιστικές" εκδηλώσεις δεν πιάνεσαι με τίποτα.

Επιτέλους!!! Άρχισε το ξήλωμα της μεγάλης φοροδιαφυγής!!!

Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ….

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΟΦΥΓΑ,

(ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ/ HSBC)!!!

Οι "στουρναροχωροφύλακες" άρχισαν να ορίζουν ποιοί εξ ημών "περισσεύουν"

Το μοίρασμα της "πίτας του Μάλθους" άρχισε!!!

Ώστε θα πεινάσουμε αν δεν πάρουμε την δόση μας κ. Στουρνάρα;

Ίσως είναι ο πιό κοινότυπος υπότιτλος που έχω δώσει σε ανάρτησή μου τα τελευταία χρόνια, όμως όσα έχω ακούσει τις τελευταίες ώρες από κυβερνητικά και "αντικυβερνητικά" δωσιλογικά χείλη, έχουν όπως φαίνεται αποξηράνει πλήρως τον χώρο της φαντασίας μου.
Τι να πούμε στον Στουρνάρα αλλά και σε κάθε άλλον στουρναροχωροφύλακα και βαποράκι της ευρωατλαντικής συμμορίας, όταν επαναλαμβάνει το ίδιο απειλητικό μήνυμα των "εμπόρων των εθνών":
"Αν δεν πάρουμε την δόση θα πεινάσει ο λαός"