Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Παρελάσεις: μνήμη αγώνων για πίστη και πατρίδα

Δημήτρης Νατσιός - Δάσκαλος-Κιλκίς

«Ει τις δοκεί τι είναι, μηδέν ων, εαυτόν φρεναπατά».
Όποιος φαντάζεται πως είναι κάτι, ενώ δεν είναι τίποτε, εξαπατά τον εαυτό του».
(Γαλ. 6,3).

Πίστευε στο έργο της. Θα άλλαζε την παιδεία. Η μόνη αξιόλογη αλλαγή της θητείας της ήταν η τελευταία: Η αλλαγή υπουργείου. Από τα 25 της στην πολιτική, με την αξία και το φιλότιμό της, παφλάζον μηδενικό, καρυκευμένη ασημαντότητα, επάγγελμα ΠΑΣΟΚ, έχει όλα τα ελαττώματα για να φτάσει και στο ύπατο αξίωμα της χώρας.

O αντικαγκελάριος Ρέσλερ ενδιαφέρεται προσωπικά να προχωρήσει η Ελληνική Κάρτα του Πολίτη.

σχόλιο ID-ont: Με τον τίτλο "Κάρτα του Πολίτη μένει στα χαρτιά..." η εφημερίδα Καθημερινή στο Κυριακάτικο φύλλο της κάνει μια αναδρομή στις έως σήμερα προσπάθειας των κυβερνώντων για την εισαγωγή της Κάρτας του Πολίτη, τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί και πως μπορεί να ξεκολλήσει...

Αναρωτιόμαστε για την χρονική στιγμή και τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να "σηκώσει" το θέμα αυτό με 4 (!) άρθρα. Με τα άρθρα αυτά θέλει να εκφράσει το παράπονό της που δεν έχει προχωρήσει ακόμη; Θέλει να το επισημάνει ως θέμα προτεραιότητας της νέας κυβέρνησης; Ασκεί πίεση να προχωρήσει ένα θέμα που λιμνάζει; Δεν γνωρίζουμε. Πάντως εάν το έκανε από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, θα έπρεπε το δημοσίευμά της, για να είναι αντικειμενικό και πλήρες να παρουσιάσει και την αντίθετη άποψη, η οποία εκφράζεται μέσω των αναρτήσεων του blog μας και δεκάδων άλλων blog, τόσο ελληνικών όσο και του εξωτερικού.