Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Χαμένη Πριγκηπήνησο με ιστορικό μοναστήρι ανακάλυψαν οι Τούρκοι

ΝΙΚΟY ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Όσο και αν αυτό ακούγεται εκπληκτικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Μιλιέτ, μια χαμένη νήσος που ανήκει στο γνωστό σύμπλεγμα των Πριγκιποννήσων, (η δέκατη νήσος), έξω από την Κωνσταντινούπολη, αποκαλύφτηκε πρόσφατα από Τούρκους ερευνητές. Η νήσος αυτή που η ιστορική της ονομασία είναι Βόρδωνες, βρίσκεται περίπου 500 μέτρα από την ακτή στην περιοχή του Μποσταντζή και είναι μερικά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

ΗΠΑ: «Όσο λιγότεροι άνθρωποι , τόσο λιγότερες κρατικές δαπάνες», λέει η πρόεδρος του Planned Parenthood

(Planned Parenthood, - ‘Οικογενειακός Προγραμματισμός’-, είναι η οργάνωση με έδρα το Μπρούκλιν, που προωθεί τις αμβλώσεις και διατηρεί κλινικές όπου εκτελούνται αμβλώσεις έναντι αμοιβής. Επινόησε το σλόγκαν «κάθε παιδί ένα επιθυμητό παιδί». Οπότε το «ανεπιθύμητο» μπορείς να το ξεπαστρέψεις…)

Η πρόεδρος του Planned Parenthood υποστήριξε ότι η νέα ομοσπονδιακή μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας θα πρέπει να εξετάσει τη χρηματοδότηση όλων των μεθόδων αντισύλληψης με δολάρια των φορολογουμένων Αμερικάνων πολιτών, διότι «η πρόληψη γεννήσεων νέων παιδιών οδηγεί σε μικρότερες κυβερνητικές δαπάνες».

Μετά τα πράσινα ΜΜ”Ε” και τα πράσινα λαμόγια, οι πράσινοι εισαγγελείς συμπληρώνουν το κάδρο της σήψης.


Έτος 2012. Η δίκη της πράσινης συμμορίας της Παντείου. 14 χρόνια μετά το σκάνδαλο. Οι δύο ηρωϊκοί Έλληνες, ο πρύτανης Ηλίας Σιδηρόπουλος και ο αντιπρύτανης οικονομικών Ονούφριος Φαρμακίδης που έχουν αποκαλύψει το σκάνδαλο, δεν ζουν πια.

Αποκρατικοποιήσεις... (2) Πόσο κάνει η ΔΕΗ, ή η ΕΥΔΑΠ, ή ο ΟΣΕ;

Αποκρατικοποιήσεις... (1) Υπάρχουν πολλών ειδών αποκρατικοποιήσεις

Δεν είναι δυνατόν να γράψω εγχειρίδιο για το θέμα, αλλά θα γράψω 2-3 πράγματα, σε ...συνέχειες. Το πρώτο μέρος του σήριαλ, είναι ότι υπάρχουν πολλών ειδών "αποκρατικοποιήσεις", και κάθε μία έχει τα δικά της ντεσού.

Ένας διαχωρισμός είναι αν 1) πρόκειται για εταιρίες που δεν έχουν λόγο πράγματι να ανήκουν στο Δημόσιο, αλλά βρέθηκαν στο Δημόσιο, είτε από (1.α) πονηριά (βούτα το τώρα γιατί το θέλει άλλος, ή γιατί ενοχλεί)), είτε (1.β) για να σωθεί ο επιχειρηματίας που ξεφορτώθηκε τον μπελά, είτε (1.γ) για να "σωθούν θέσεις εργασίας", είτε (1.δ) για να ταϊστεί κομματικός στρατός... ή εάν

2) πρόκειται για ΔΕΚΟ που φτιάχτηκαν για να υπάρχουμε σε αυτή την χώρα, και επειδή από την φύση τους οι υπηρεσίες αυτών των ΔΕΚΟ είναι πολύ μεγάλες, ή πολύ ακριβές, για να τις φτιάξει ένας ιδιώτης (οι ιδιώτες στην Ελλάδα βγάζουν λεφτά, δεν βάζουν λεφτά).

Ανακοίνωσαν ότι καταργούν επιτροπές που είχε καταργήσει το ΠΑΣΟΚ το 2010


Μια σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τις σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργικού γραφείου περί κατάργησης των αμειβόμενων επιτροπών του Δημοσίου κάνει το iefimerida.gr.