Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η πολιτική και οικονομική απόγνωση του ΣΚΑΪ και ο κ. Παπαδημητρίου

http://antistachef.wordpress.com/
Χθες το πρωί (10:10-10:15 πμ) ο κ. Παπαδημητρίου, από τη συχνότητα τού ΣΚΑΙ Ράδιο, έκανε την τιμή στο antinews να ασχοληθεί μαζί του.

Ομολογώ ότι από τις ασυναρτησίες, για μια στιγμή, νόμισα ότι ήταν κολάζ του Αποστόλη – όχι από τα πετυχημένα. 
Τι πρόγραμμα να βγάλουν οι φουκαράδες με τις περικοπές, μονολόγησα.

Μετά αντιλήφθηκα ότι ο κ. Παπαδημητρίου μιλούσε σοβαρά, όσο σοβαρά μπορεί να μιλήσει τέλος πάντων.

Ο κ. Παπαδημητρίου, εμφανώς, νόμιζε ότι «τα ‘ψελνε» στη ΝΔ. Ιδίως όμως νόμιζε ότι «καταχέριζε» το antinews.

Φαίνεται ότι η συνεργασία με το Συγκρότημα Αλαφούζου, εκτός από έρωτες με τον Καρατζαφέρη, γεννά και παραισθήσεις μεγαλείου.

«Εκεί στη Συγγρού, που όλη την ώρα κάθονται, να κατέβουν στο ισόγειο να αγοράσουν ηλεκτρονικά παιγνίδια για να παίζουν», έλεγε και ξανάλεγε με ύφος δασκάλου που μαλώνει φοβισμένα παιδάκια.

«Αυτή η ομάδα (antinews) που κυβερνά τη ΝΔ», έλεγε ο κ. Παπαδημητρίου «να διαβάσουν το Σύνταγμα, γιατί δεν ξέρουν».

Έμεινα εμβρόντητος.

Είναι μεν γνωστό ότι στο antinews δεν συχνάζουν οι έγκριτοι συνταγματολόγοι κ.κ. Βενιζέλος και Λοβέρδος, οι οποίοι διαπρέπουν σήμερα στο κυβερνητικό έργο εθνικής κατεδάφισης, ώστε να δώσουν τα φώτα τους στην πλέμπα των Αντινέων. 
Μπορεί λοιπόν και να ‘χε δίκιο ο κ. Παπαδημητρίου…

Αλλά η ομάδα του antinews κυβερνά τη ΝΔ;;;…

«Μπράβο ρε Φάκτορα», σκέφτηκα.

Και καπάκι, όπως η Εθνοσωτήριος έβαζε εμβατήρια στο τέλος των μεταδόσεων, ο κ. Παπαδημητρίου έβαλε απόσπασμα ομιλίας της Ντόρας. 
Εμβατήριο πολιτικής απεραντολογίας.

«Να γίνει έλεγχος 15ετίας για το πολιτικό χρήμα στα κόμματα, πρέπει να ψηφισθεί Αναθεωρητική Βουλή για το 2013 που να αλλάξει τα πάντα στο σύνταγμα, έχουμε βυθιστεί σε ένα πολιτικό σύστημα που αναπαράγει τη διαφθορά» και λοιπές πομφόλυγες, φώναζε η κ. Μπακογιάννη.

Ο κ. Παπαδημητρίου ξανάβαλε το απόσπασμα «για να τη σπάσει στο antinews», όπως είπε, επειδή (η Ντόρα) «τα λέει όπως ακριβώς είναι».

Μιας λοιπόν και ο αξιότιμος κ. Παπαδημητρίου επιχειρεί να μάς κάνει «μαθήματα» πολιτικής ακεραιότητας με δεκάρικους τής κ. Μπακογιάννη, έχω μια πρόταση:

Η κ. Μπακογιάννη να ρωτήσει τον μπαμπά της και ο κ. Παπαδημητρίου τον εργοδότη του, για την επιταγή 1 εκατ $ που ο ίδιος κ. Αλαφούζος αποκάλυψε το 1993 ότι είχε δώσει στον κ. Κων. Μητσοτάκη, προσωπικά.

Μήπως μάθουμε, επιτέλους, την αλήθεια.

Η δε κ. Μπακογιάννη, που ομιλεί για χρήμα στα πολιτικά κόμματα, μπορεί επίσης να ρωτήσει τον μπαμπά της αν αληθεύει η κατάθεση Αλαφούζου (Αύγουστος 1993) στον ειδικό ανακριτή εφέτη κ. Αχ. Νταφούλη ότι «συζήτησα με τον νυν Πρωθυπουργό και εκείνος με παρακάλεσε αν μπορώ να βοηθήσω το κόμμα. Εγώ δέχτηκα και έδωσα εκατοντάδες εκατομμυρίων στο κόμμα. Όμως διαπίστωσα ότι κόμμα και Μητσοτάκης είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Ρώτησα κι άλλους και μου είπαν ότι τα χρήματα δεν πήγαν στο κόμμα. Γι’ αυτό όταν στα τέλη του 1989 με παρακάλεσε πάλι, του είπα ότι δεν είναι δυνατόν να του δίνω χρήματα και να μην πηγαίνουν στο κόμμα και δεν είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω στις εκλογές. Αυτός θύμωσε και ήταν ο μοναδικός λόγος που άρχισε να με κυνηγάει».

Αν η γενική κατάσταση δεν ήταν για κλάματα δεν θα ‘ξερα με ποιο πτηνό να πρωτογελάσω, την λευκή περιστερά ή τον πολύχρωμο ψιττακό.

Η κα Μπακογιάννη έχει δικαίωμα να φορεί ό,τι χρώμα ένδυμα επιθυμεί. 
Αλλά δεν μπορεί να διεκδικεί το άσπιλο πολιτικό χρώμα.

Το έργο «Ο Μητσοτάκης Αρχάγγελος της Κάθαρσης» παίχτηκε μια φορά και κατέβηκε εσπευσμένα και με καταστροφικές για τον τόπο συνέπειες.

Επαναλήψεις μόνο σε κασέτες του Μαυρίκη, όχι σε ζωντανό πολιτικό χρόνο.

Ο Μητσοτακισμός ανήκει στο πολιτικό πουθενά και εκεί θα μείνει.

Αλλά και ο έχων με αυτόν, εναλλάξ, σχέσεις αγάπης-μίσους Αλαφουζισμός μάλλον πνέει τα λοίσθια. Είναι μόνιμα τρομαγμένοι

Γιατί αν ο κ. Παπαδημητρίου συστήνει στο antinews να διαβάσει το Σύνταγμα εγώ θα μπορούσα να συστήσω στον κ. Παπαδημητρίου να διαβάσει την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 από κανέναν σοβαρό ιστορικό, όποιον θέλει, και να κρατήσει μερικά αντίτυπα από το βερέμειο «πόνημα» του ΣΚΑΙ για το τζάκι του. Τον επόμενο χειμώνα το πετρέλαιο θα ‘ναι πανάκριβο.

Η επίθεση του κ. Παπαδημητρίου έχει πίσω της πολύ απλά την πολιτικοοικονομική απόγνωση του συγκροτήματος στο οποίο ψωμίζεται εν όψει της Παπανδρεϊκής κατάρρευσης και της επερχόμενης πρωθυπουργίας Σαμαρά.

Αγαπητέ κ. Παπαδημητρίου δεν είμαστε ούτε μονοπύθμενοι οικολόγοι ούτε σκιτζήδες ιστορικοί.

Μπορείτε να μάς κατηγορήσετε για ένα: δεν ξεχνάμε.

Και ο αγώνας της πολιτικής μνήμης ενάντια στη πολιτική λήθη και αφασία είναι ο αγώνας της εθνικής συνέχειας ενάντια στην μνημονιακή βαρβαρότητα.

Ένα ταπεινό μέλος της «ομάδας antinews»

Προφήτης

http://www.antinews.gr/2011/04/30/98589/

ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ σχόλιο: Δημοσιεύουμε αυτό το άρθρο για να φανεί η "δεξιά" προπαγάνδα του ΣΚΑΪ. Και τελικά πως η προπαγάνδα δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Είναι το παιχνίδι των αφεντικών, που τα' χουν με όλους καλά και τα συμφέροντά τους ακόμα καλύτερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου