Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η Αριστερά στηρίζει τα μνημόνια.

Η ΝΔ έμεινε με 125 βουλευτές και το ΠΑΣΟΚ με 26. Το σύνολο και των δύο κομμάτων ανέρχεται σε 151 βουλευτές. Επομένως, αν η ΔΗΜΑΡ με τους 13 βουλευτές της άρει την εμπιστοσύνη της τότε η κυβέρνηση είναι αδύνατο να σταθεί με 151 βουλευτές πέρα από λίγες μέρες. Τι βλέπουμε λοιπόν; Βλέπουμε πως στην ουσία η Αριστερά στη χώρα μας στηρίζει πλήρως τα μνημόνια και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού!!!

Μην νομίζει κανείς ότι η υπόλοιπη Αριστερά (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) είναι διαφορετική, απλά το παίζει εκ του ασφαλούς εκτός κυβέρνησης για να εισπράττει τη φθορά. Σε ότι αφορά την ΔΗΜΑΡ, δεν αποκλείεται σύντομα να την δούμε και στην κυβέρνηση.

Εκείνο που όλη αυτή η κατάσταση μας βοήθησε επιτέλους να αντιληφθούμε είναι πως οι διάφορες ιδεολογίες που μας πασάρουν τα ελληνικά κόμματα, όχι μόνο είναι ανίκανες να δώσουν λύση, αλλά στην ουσία είναι ένα περιτύλιγμα πολιτικής εξαπάτησης και ότι όλα τα κόμματα έχουν τον ίδιο "Θεό" μέσα στο ίδιο πολιτικό σύστημα.

Φτάσαμε επομένως στην καρδιά του προβλήματος. Το πολιτικό σύστημα συνολικά είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και αυτό πρέπει να αλλάξει.

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου