Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο Φώτης… Στουρνάρας στην γραμμή του Γιωργάκη!

Η προσέγγιση του Φώτη… Στουρνάρα ειναι η εξής απλή: Δώστε στον Τόμσεν 11.5 δις για να αγοράσεις το δικαίωμα λόγου στην Ευρώπη. (Τρατζικ)

Καμία σημασία δεν έχει αν η Ελλάδα έχει πληρώσει ήδη 30% ύφεση… Τα γράφουμε στο χιόνι και πάμε από την αρχή στην Γραμμή του Γιωργάκη περί αναξιόπιστου έθνους.

Ο Κουβέλης σήμερα θα το πει καθαρά “Χωρίς τα μέτρα των 11,5 δισ. δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε!!!” Δεν έχουμε το δικαίωμα δια να ομιλούμε…

Για το αποτέλεσμα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών ενημέρωσε τους βουλευτές του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Κατά την ενημέρωση που έγινε μεσημέρι της Πέμπτης, τόνισε πως το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, είναι βασική προϋπόθεση για την επαναδιαπραγμάτευση, καθώς πρόκειται για δέσμευση της προηγούμενης κυβέρνησης.

«Η άρνηση να εξασφαλίσουμε το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ σημαίνει ταυτόχρονη άρνηση να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και για τη χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής και τη συνολικότερη διαπραγμάτευση», είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

«Πρέπει να πάρει μεγαλύτερη ορμή, πρέπει να αξιοποιήσει το κοινωνικό και πολιτικό γεγονός, ότι διεκδικεί η κοινωνία, διεκδικεί η Ελλάδα να πορευτεί σε άλλους δρόμους», είπε αναφορικά με την διαπραγμάτευση, η οποία έχει ξεκινήσει σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη.

Από την δική τους πλευρά οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, εξέφρασαν την ανησυχία τους για το πακέτο των περικοπών, ενώ ζήτησαν να υπάρχει συνεχής ενημέρωση όσον αφορά την διαπραγμάτευση.

«Τα μέτρα δεν πρέπει να είναι οριζόντια, τα μέτρα δεν πρέπει να είναι άνισα, τα μέτρα δεν πρέπει να είναι άδικα και βεβαίως είναι άλλης τάξεως ζήτημα να απομακρύνεις, να αποκρούεις μέτρα, αυτό κάνει η ΔΗΜΑΡ που θίγουν τους οικονομικά ασθενέστερους, ή αν θέλετε τους μικρομεσαίους από την άποψη των εισοδημάτων πολίτες και είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος να αντιμετωπίσεις τα πολύ μεγάλα, τα υψηλά εισοδήματα», είπε με την σειρά του ο Φώτης Κουβέλης.

papaioannou.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου