Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

0-0.gr

Θα κρύψουμε τα γκολπόστ λέγαμε το μεσημέρι, έξι μήνες να παίζαμε γκολ δεν θα τρώγαμε.Λευκή ισοπαλία με τη δική μας συνταγή, ήτοι 0-0.gr
Γυρνώντας στο πατροπαράδοτο 4-5-1 με συνωστισμό στο κέντρο και έναν επιθετικό πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, το οποίο σε συνδυασμό με το Χ της Γεωργίας με το Ισραήλ αφήνουν τον όμιλο ανοικτό.
Ο Σάντος παρέταξε ττν ομάδα ως εξής: κάτω από τα δοκάρια το Σηφάκης, δεξιά ο Βύντρα, αριστερά ο Τζαβέλλας, και στο κέντρο της άμυνας οι Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος. Τα δυο αμυντικά χαφ οι Τζιόλης, Κατσουράνης, με 3 ελαφρώς πιο μπροστά,
Τοροσίδης στα δεξιά, Σαμαράς στα αριστερά και Καραγκούνης στο κέντρο, ενώ μοναδικός προωθημένος ο Σαλπιγγίδης.
Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση έως το 75΄.Στο τελευταίο τέταρτο όμως η Κροατία τα έπαιξε όλα για όλα, ο Μπίλιτς γέμισε την επίθεση με τον Εντουάρντο  και όλοι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά από το κέντρο. Το ταμπούρι δεν έπεσε, αν και οι Κροάτες έκαναν επίμονα γιουρούσια. Ο Παπασταθόπουλος στις καθυστερήσεις με μια εξαιρετική επέμβαση κράτησε την πολύτιμη ισοπαλία μέσα σε μία πολύ ισχυρή έδρα Εθνική μας.
Ο Σωκράτης ήταν  ογκόλιθος, ο καλύτερος παίκτης σήμερα. Εξαιρετικοί οι Τζαβέλλας, Τζιόλης, πάλεψαν όλοι για να μην αδικήσουμε τη συνολική προσπάθεια.
Και τέλος,  νά εξάρουμε την μεταφορά των αρμοδιοτήτων του αθλητισμού στο Υπουργείο Υγείας. Με 3.50 απόδοση στο Χ και 10.00 στο ακριβές σκορ 0-0 βρήκαμε την υγειά μας και εμείς μαζί με την Εθνική.
Μικρός Οδυσσέας
http://www.antinews.gr/?p=60912

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου