Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Champions League ξεκίνημα, νέοι αγώνες

Τα πρώτα ματς των ομίλων δικαιολόγησαν τη φήμη του θεσμού. 2,75 μέσος όρος γκολ ανά παιχνίδι, χορταστική μπάλα, μεγάλες ομάδες, σπουδαίες παραστάσεις. Με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων οκτώ αγώνων, ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του πάλαι ποτέ Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης.
Χθες λοιπόν, ξεχώρισαν η ευρεία νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού με 5-1, με κατοχή χειρότερη του ΔΝΤ
(74%-26%) και διαστημική μπάλα,  η λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι του Νησιού μεταξύ Μάντσεστερ και Ρέιντζερς (η χαρά των μπούκηδων) και τα φοβερά ισόπαλα ματς με εγγλέζικο σκορ (2-2) Τβέντε – Ίντερ και Βέρντερ Βρέμης – Τότεναμ.
Κατά τα λοιπά η Βαλένθια συνέτριψε με 0-4  την πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπούρσασπορ ενώ η Λιόν επικράτησε με 1-0 στη Γαλλία της Σάλκε. Τέλος, η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 την Χάποελ Τελ Αβίβ ενώ για τον όμιλο του Παναθηναϊκού η Κοπεγχάγη νίκησε με 1-0 στη Δανία τη Ρουμπιν Καζάν.
Νέοι αγώνες σήμερα με τις υπόλοιπες 16 ομάδες να μπαίνουν στη μάχη των ομίλων με ενδιαφέροντα και αμφίρροπα παιχνίδια. Η μεγάλη Μίλαν θα υποδεχτεί την Γαλλική Οσέρ, ενώ για τον ίδιο όμιλο, στον οποίο αναμένεται πανικός και ομίχλη η Βασίλισσα θα κοντραριστεί στο «Μπερναμπέου» με το Αίαντα του Αμστελόδαμου. Στο Μόναχο η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τους τρελούς Ρωμαίους, ενώ σημαντική είναι και η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Σπαρτάκ Μόσχας στη Μασσαλία.  Επίσης η Άρσεναλ του Αρσέν θα υποδεχτεί την επικίνδυνη Μπράγκα ενώ η πρωτάρα Ζίλινα θα φιλοξενήσει στη Σλοβακία την  τεράστια Τσέλσι. Τέλος, η Σαχτάρ Ντόντετσκ θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με νίκη της υποχρεώσεις της εντός έδρας κόντρα στην Παρτιζάν, ενώ στη Ρουμανία θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ  Κλουζ και  Βασιλείας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Ρεάλ Μαδρίτης  – Άγιαξ , Μίλαν  – Οσέρ , Μπάγερν Μονάχου  – Ρόμα
Κλούζ  – Βασιλεία , Ζίλινα  – Τσέλσι , Άρσεναλ  – Μπράγκα, Σαχτάρ – Παρτιζάν
Στο στοίχημα η Τότεναμ αν και προηγήθηκε 0-2 μέσα στη Βρέμη, δεν το κράτησε και μας χάλασε το διπλό. Σήμερα θα προτιμήσουμε τον άσσο στο Μόναχο αλλά και το διπλό της Βασιλείας επί της Κλουζ, εις τρόπον ώστε να συνθέσουμε μια δυάδα για ταμειακή …εξυπηρέτηση.
Μπάγερν Μονάχου  – Ρόμα  1 απόδοση 1.60
Κλουζ-Βασιλεία  2 απόδοση 2.80
Δυάδα απόδοση 4.48
Μικρός Οδυσσέας
http://www.antinews.gr/?p=61903

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου