Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Καιροσκοπικές ιλαροτραγωδίες

Το έδαφος της απάτης, ή μάλλον η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τα συνένοχα κόμματα και τα «παπαγαλάκια» τους, είναι το Μνημόνιο και η «εγκάρσια τομή» που αποκόβει το καπιταλιστικό κύκλωμα και τους αρμούς της διαλεκτικής σκέψης, εστιάζοντας υστερικά στα «συμπτώματα», αθωώνοντας τα «ΑΙΤΙΑ».
Η προεκλογική υστερική εμπορία όλων των κομμάτων της «αντιπολίτευσης» (που είναι συνένοχη ανοχής, αλλά και εξίσου δωσίλογη γιατί νομιμοποίησε και νομιμοποιεί τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ) ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΕΙ το Μνημόνιο και τα εκτελεστικά κυβερνητικά όργανα από τις πηγές του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και το ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΞΟΝΑ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ αυτών των πηγών: ΑΞΟΝΑΣ, γρανάζια του οποίου είναι όλα τα κόμματα και ιδιαίτερα τα κυβερνητικά κόμματα: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Γι’ αυτό είναι να γελά κανείς με τα «παπαγαλάκια» του Σαμαρά που αγωνίζονται να αθωώσουν τη ΝΔ και να εμφανίσουν τον Σαμαρά σαν …σωτήρα!!!
ΟΣΟΙ φετιχοποιούν το Μνημόνιο (σήμερα το κάνει και ο φίλος μας ο Στάθης στην «Ε») ρίχνουν νερό στο μήλο της νεοταξικής προπαγάνδας.
Το Μνημόνιο θα το καταργήσουν οι ίδιοι οι διεθνείς και εγχώριοι «νταβάδες», όταν, πολύ σύντομα, δεν θα το έχουν ανάγκη γιατί η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ τους θα έχει θεσμοθετηθεί ΣΥΝΟΛΙΚΑ και θα έχει νομιμοποιηθεί ΕΚΛΟΓΙΚΑ με τη συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές υπό τη δικτατορική ΚΑΤΟΧΗ που έχουν ήδη επιβάλει.

Διαβάστε το εξαίρετο κείμενο του Καζάκη: «Θα ξεπουλήσουν και τα βράχια».
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4985

Και το δικό μας: «ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Αθωώνουν το αίτιο και δαιμονοποιούν το σύμπτωμα».
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=25330#25330

Η μεγάλη αυτή «δαιμονοποιημένη» απάτη γύρω από το Μνημόνιο φαίνεται καθαρά και από τις τυχοδιωκτικές «κινήσεις» καιροσκοπικής δολιότητας, αλλά και μοχθηρής «πασοκικής» ταχυδακτυλουργίας, τύπου Δημαρά.


Ο Δημαράς αποτελεί ένα από τα σύμβολα της καθεστωτικής δημοσιογραφίας (τέκνο του Λαμπτακιστάν) και επίσης σύμβολο του ακραίου καιροσκοπισμού και του πολιτικού χαμαιλέοντα. Ένα από τα πολιτικά κατακάθια του εκφυλισμού του ΠΑΣΟΚ.

Αυτός ο κραυγαλέος καριερίστας της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, ΞΑΦΝΙΚΑ ενώ φίλησε τις κατουρημένες ποδιές του ΓΑΠ και ήταν βουλευτής του κόμματος των «ανδρεικέλων», «αγρίεψε» με το Μνημόνιο.

Είχε καταπιεί όλα τα «συμβόλαια θανάτου» της κυβέρνησής του και «αγανάκτησε» με το Μνημόνιο.

ΔΟΛΙΑ και διατεταγμένη «αγανάκτηση».

Τα γεγονότα το λένε. Ας δούμε τον πίνακα των γεγονότων:

α). Η ακραία νεοφιλελεύθερη πτέρυγα του ΣΥΝ ανεξαρτητοποιείται και στηρίζει ΠΑΣΟΚ!!!

β). Μια δυναμική πατριωτική «φράξια» του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι ήρθε η ώρα να παρέμβει με την προώθηση ενός εκλογικού μετώπου με την «φράξια» του Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται σε δεινή θέση.

Εκφραστής αυτής της «φράξιας» του ΠΑΣΟΚ είναι ο Μητρόπουλος και πράγματι πετυχαίνει αυτό το μέτωπο με τον Τσίπρα.

Κατά την άποψή μας, η κίνηση ΤΑΚΤΙΚΑ είναι ορθή, αλλά στρατηγικά λάθος. Θα έπρεπε το Μέτωπο αυτό να οικοδομηθεί με όρους ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και ΓΕΝΙΚΩΝ πολιτικών παρεμβάσεων και όχι με όρους εκλογικούς.

Η συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ το καθεστώς της δικτατορίας των «νταβάδων» και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ διάλυσης και εθνικής αποτέφρωσης της Ελλάδας…

Όταν υλοποιείται επιτυχώς αυτό το εγχείρημα των εσωτερικών αντιπολιτευτικών δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, βγαίνει ο Δημαράς και το τορπιλίζει με τη δική του υποψηφιότητα!!!

Αν ο Δημαράς είχε και ελάχιστη πολιτική γνησιότητα το πρώτο που θα έκανε θα ήταν η επικοινωνία με τις δυνάμεις του πασοκ και η σφυρηλάτηση μιας πιο δυναμικής ΕΝΟΤΙΚΗΣ προσπάθειας.

Ο Δημαράς έπραξε το εντελώς αντίθετο. Συγκέντρωση καριερίστες του είδους του και πολιτικά κατακάθια του ΠΑΣΟΚ, προβεβλημένα από τους μηχανισμούς προπαγάνδας του καθεστώτος και μπήκε σφήνα.

Ο Δημαράς ενήργησε σαν κοινός προβοκάτορας.

Η οργή του κόσμου από την κυβέρνηση είναι τόσο εκρηκτική που θα οδηγούσε πολλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ είτε στην ΑΠΟΧΗ, είτε στο μέτωπο Μητρόπουλου-ΣΥΝ.

Υπήρχε μάλιστα η πιθανότητα να πάει στο δεύτερο γύρο ο Μητρόπουλος και να κέρδισε ακόμα και την εκλογή.

Η κίνηση Δημαρά έχει διπλό στόχο:

α). Να γίνει, με την προβολή που του γίνεται από τα ΜΜΕ, αποθήκη της ΑΠΟΧΗΣ. Δηλαδή να συλλέξει τα ποσοστά της δυσαρέσκειας που θα εκφραζόντουσαν με αποχή, λιγοστεύοντας έτσι την μεγάλη αποχή που διαγράφεται…

β). Να προβοκάρει και να υπονομεύσει την απόπειρα του Μητρόπουλου και των «αριστερών πατριωτών» του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό ενισχύεται και από τον άλλο πολιτικό προβοκάτορα, τον Αλαβάνο.

Και αυτός έσπευσε ΑΜΕΣΩΣ να δηλώσει τη δική του «ανεξάρτητη» υποψηφιότητα…

Τόσο πολύ τρόμαξε το πολιτικό παρακράτος η πρωτοβουλία του Μητρόπουλου…

Η σύνθεση των γεγονότων οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι το σύμβολο του καριερισμού και πολιτικού χαμαιλέοντα (Δημαράς) ενεργεί σαν να εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία…

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι και οι πιο άθλιοι χαμαιλέοντες ουρλιάζουν εναντίον του Μνημονίου.

Το ίδιο και κάποιες γραφικότητες πολιτικής φρενοβλάβειας: Χατζάρηδες και «Πατριωτικά Μέτωπα»!!!

Και κάποια ιστολόγια που ωρύονται «πατριωτικό-επαναστατικά» και κάνουν ανοικτή προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ και του Σαμαρά…

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ…
http://resaltomag.blogspot.com/2010/10/blog-post_4685.html#more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου