Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη> Τζόρτζ Στεφανόπουλος στο Μέγαρο Μαξίμου ως πρωθυπουργός!

Με το κωδική ονομασία «DEAD SEA» αναφέρονται οι μυημένοι στο πείραμα Ελλάδα.
Κάποιοι από δαύτους,  είναι εξουσιοδοτημένοι να παρακολουθούν τη πορεία του, ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις για τους σεναριογράφους των κλειστών Λεσχών.
Ο όρος «Νεκρά Θάλασσα» περιγράφει την κατάσταση χρεοκοπίας που θεωρούν  πλέον δεδομένη για την Ελλάδα και το μόνο που τους απασχολεί είναι η διαχείρισή  της.
Και κάτι ακόμη: Να μην  αλλάξει  «στρατόπεδο» η χώρα.  Δεν είναι τόσο η απειλή της Ρωσίας η της Κίνας που τρομάζει τους  Αμερικανούς,  αλλά η διαρκής διάθεση της Γερμανίας, για εκδίκηση!
Τους Γερμανούς φοβούνται οι Αμερικανοί.
Τους θυμωμένους Γερμανούς που είδαν μια πολυεθνική σημαία τους ,  (Siemens) να διασύρεται -για να διασωθεί το κύρος της πιο προηγμένης Μεγάλης Αδελφής, που έξυπνα παραμένει στο παρασκήνιο.
Οι Αμερικανοί  είναι αυτοί που έστησαν τη δουλειά  με το «παιδομάζωμα» των πρακτόρων της Στάζι.
Σημαντικό πεδίο βολής η Ελλάδα, Ιστορικά και σημειωλογικά.
Ο έλεγχος της χώρας  ζωτικής σημασίας για την μητέρα –πατρίδα του καπιταλισμού. Έτσι ο «Αμερικανός» Ανδρέας Παπανδρέου έχασε τη μάχη από τον «Γερμανό» Σημίτη , ενώ ο Καραμανλής  που δεν γνώριζε που πατά και που πηγαίνει φοβάται να βγει από το σπίτι του.
Ο Παπανδρέου δείχνει πλέον αναλώσιμος και ο Σαμαράς «πολύ λίγος» για ν αντέξει.
Οι εγχώριοι μεγαλοεπιχειρηματίες είναι αλήθεια ότι  θα προτιμούσαν μια κυβέρνηση Εθνικής  Ενότητας, μόνο που είναι πιο εύκολο να γίνει ο Πάσσαρης  κορυφαία  σοπράνο, παρά να συγκυβερνήσουν με αποτελεσματικότητα  όσοι απαρτίζουν το σημερινό πολιτικό μπουλούκι.
Οι λύσεις που ετοιμάζονται είναι εισαγόμενες και το τελικό πρόσωπο-έκπληξη.
Ο Βασίλης Μαρκεζίνης, ήρθε για να καλλιεργήσει το έδαφος και τα πάει περίφημα: Βιβλία, ομιλίες, αναφορές στην εθνική ακεραιότητα. 
Ιδού ένας μοντέρνος Νέστορας που  έχει ανάγκη η χώρα. Ειδικά όταν η ερημοποίηση  της χρεοκοπίας  είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει μαζική  μετακίνηση  μεγάλου μέρους του πληθυσμού της-πάμε Αλβανία!
Η τελική λύση ακούει στο όνομα Τζόρτζ  Στεφανόπουλος.
Τον πρώην σύμβουλο του Κλίντον φαίνεται να επιλέγουν οι σεναριογράφοι για να κυβερνήσει ότι θα έχει απομείνει από τη Στέπα του Μνημονίου.
Έναν δικό τους, δικό  μας άνθρωπο.
Απίστευτο! Θεωρία συνομωσίας! Υπερβολές! Γιατί όχι;
Μ αυτή τη σειρά παρακαλώ…
http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3369

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου