Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Λεφτά (για τις εκλογές) υπάρχουν !!!

Λεφτά υπάρχουν, βρέθηκαν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνησης. Ξαφνικά η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει λαϊκή πολιτική και μοιράζει χρήμα, ξύνοντας τον πάτο του βαρελιού ή με κόλπα υπόσχεται πράγματα που δεν θα τηρήσει μετεκλογικά.

Αίφνης ο κ. Σκανδαλίδης ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη οι αγρότες θα βρουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 1,2 δισ. ευρώ. Ασχετο αν τα χρήματα αυτά δεν θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, η κυβέρνηση επιχαίρει διότι, όπως λέει, θα δοθούν για πρώτη φορά τόσο γρήγορα χρήματα στους αγρότες.

Ξαφνικά βρέθηκαν και χρήματα για προσλήψεις. Το υπουργείο Εσωτερικών και το Οικονομικών ανακοίνωσαν ότι μέχρι το τέλος του έτους θα προσληφθούν όλοι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ με τελικά αποτελέσματα μέχρι 31/12/2009. Πρόκειται για 950 άτομα για τα οποία ο αρχικός σχεδιασμός έκανε λόγο για απορρόφηση μέχρι το 2012. Από τους 950 οι 800 θα προσληφθούν στον… θεματοφύλακα της οικονομίας, κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Πανάρετος μαζί με τον κ. Σαχινίδη βρήκαν ξαφνικά 3 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά μόλις οι πρόεδροί τους βγήκαν και είπαν ότι δεν θα δέχονται μεταγραφές επειδή σε λίγο θα κάνουν μαθήματα στα δέντρα.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου σκέφτεται, προεκλογικά, να καταργήσει το πόθεν έσχες για την πρώτη κατοικία ενώ ανακοινώνει ότι μπαίνουμε σε φάση μείωσης φόρων. Αυτοκίνητα φθηνότερα, σπίτια φθηνότερα, οι αντικειμενικές αναβάλλονται για έξι μήνες, το ξανασκέφτονται για τον ΦΠΑ. Ολα αυτά ξαφνικά και προεκλογικά.

Ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ανακοινώνει ότι έκλεισε δάνειο αρχικά 100 εκατ. και συνολικά 200 εκατ. από την ΕΤΕπ για να φτιάξει σχολεία. Να φανταστούμε όχι τα ψηφιακά σχολεία της κ. Διαμαντοπούλου, αυτά είναι έτοιμα.

Ο κ. Παπουτσής με δική του… παρέμβαση θα λύσει το πρόβλημα των μεταναστών και ανακοινώνει ότι η FRONTEX θα περιπολεί πλέον και στον Εβρο.

Αυτά κι άλλα πολλά γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον υπέροχο και μαγικό κόσμο του ΠΑΣΟΚ.
http://www.antinews.gr/?p=68307

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου