Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

«Μπορείτε» και «Πρέπει»

Σημειώστε το αυτό το "Πρέπει" και το "Μπορείτε", θα επανέλθω στο τέλος.

Το ότι είναι η δεύτερη ή τρίτη χρονιά στην σειρά που ο δορυφόρος δείχνει άσπρη την Αγγλία (ή την Ισπανία -- στην φωτό), δεν έχει σημασία. Ούτε το ότι πεθαίνει κόσμος από το κρύο έχει σημασία. Τον χειμώνα κάνει κρύο. Και δεν ξέρω εάν αυτό έχει να κάνει με την επερχόμενη παγκόσμια ψύξη. Και ΔΕΝ με νοιάζει (δηλαδή με νοιάζει για τον κόσμο, ιστορικά, ο πληθυσμός του Πλανήτη μειώνεται με κρύα, ελπίζω να ξεκινήσει με Νεοταξικούς Απατεώνες).


Αυτό που έχει σημασία, και βάλτε καλά στο κεφάλι σας, ότι η προπαγάνδα είναι φτηνή και εύκολη, και τίποτα πιο εύκολο για τα κανάλια να παίζουν αυτό που ξέρουν σας καθηλώνει στον καναπέ σας. Σήμερα έχει τηλεόραση και δείχνει εικόνες. Το 1900, είχε την Εστία και έγραφε.


Φανταστείτε τι λογαριασμό θέρμανσης έχουν αυτοί οι άνθρωποι (όχι οι πεθαμένοι, οι άλλοι, αυτοί που θα πληρώνουν και φόρο CO2), στην Αγγλία, την Γαλλία, την Γερμανία την Αυστρία και την Ισπανία.


Κάνετε λοιπόν τον σταυρό σας, να κρατήσει ο ήπιος καιρός εδώ κάτω, και να ξεφορτωθούμε τους ηλίθιους (ή πουλημένους) πλασιέ Γερμανικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, γιατί η λοιδωρία θα γίνει οργή, και θα βρούμε κανένα μπελά.

Οι επιστήμονες, συμβιβασμένοι ή ανεξάρτητοι, με σωστά μοντέλα ή λάθος, με πειραγμένα στοιχεία ή όχι, προσπαθούν να απαντήσουν τα ερωτήματα: (1) Τι κάνει ο πλανήτης; και (2) εάν, ό,τι κάνει, είναι ανθρωπογενές. Ως εκεί. Τα ΠΡΕΠΕΙ και τα ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ τα λένε οι επιστήμονες. Τα λέει η Siemens, οι ομοιόμορφες μπροσούρες χρώματος πράσινου και σιέλ που ξεκίνησαν σε κάποιο Υπουργείο Εξαγωγών ή Προπαγάνδας της Γερμανίας, και τα παραμυθιασμένα που παριστάνουν τους Υπουργούς... και δήθεν τους το είπαν τα ζόμπυς των ΜΚΟ. Αυτά. Τα (1) και (2) συζητούν οι επιστήμονες. Όχι το "πρέπει" και το "μπορούμε". Άντε για να μην τρίζει και ο εικονιζόμενος... Ποτέ δεν είπε «πρέπει».

(Οι παπαγάλοι έχουν καταλάβει ότι το κλιματολογικό με τα αρκουδάκια ξεφούσκωσε. Τώρα θα πιάσουν τους ωκεανούς. Μεγάααλο πρόβλημα, οξειδώνονται, οξύνονται, μεγάααλο πρόβλημα, δεν φαίνεται, αλλά είναι μεγάαααλο. Πάω να βρω ένα πάκο litmus paper που μου έχει ξεμείνει και πάω Βάρκιζα να αρχίσω να μετράω).
http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_04.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου