Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Το ανέκδοτο της ημέρας: Κυβερνητική πρωτοβουλία από τον πρωθυπουργό για αποκλιμάκωση της έντασης στην Αίγυπτο


Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επικοινώνησε χθες με τον πρόεδρο της Αιγύπτου κύριο Χόσνι Μουμπάρακ, (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Αιγύπτιος πρόεδρος έκανε νύξη για φιλοξενία στο Καστρί τα επόμενα δέκα χρόνια, αλλά ο Γιώργος του αντιπρότεινε κάτι bungalows στα νησιά Φίτζι που είχε δει στο ίντερνετ).

Σήμερα το πρωί (εκεί γύρω στις 7 και τριάντα, λίγο μετά την πρωινή γυμναστική) μίλησε στο τηλέφωνο (το facebook δεν λειτουργεί στην Αίγυπτο) με τον νομπελίστα κύριο Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, (αυτός του το ξέκοψε από την αρχή: «Τι μ…..ς λες για αποκλιμάκωση, εδώ πάω για πρόεδρος…).

Αμέσως μετά το Breakfast προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα αλλά δυστυχώς τον βρήκε απασχολημένο με κάτι έκτακτες εκτελέσεις αντιφρονούντων.

Κατόπιν εμφανώς ικανοποιημένος με την εξέλιξη της πρωτοβουλίας του ενημέρωσε με ομαδικό e-mail τους σοσιαλιστές ηγέτες επισυνάπτοντας με καμάρι μερικές από τις 1.258 φωτογραφίες που έβγαλε το προηγούμενο απόγευμα με την ολοκαίνουργια κάμερα δώρο του Κινέζου προέδρου.
http://kolotoubes.blogspot.com/2011/02/blog-post_2347.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου