Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Οι πραγματικοί εχθροί των λαών

Ο κόσμος, αλλά και η Αμερική, δέχονται σήμερα μια τρομοκρατική επίθεση από τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες, όπως την Διεθνή Τράπεζα Αποζημιώσεων και την αμερικανική Federal Reserve Bank. Τα χρήματα των φορολογουμένων κατασπαταλώνται στο κυνήγι «φανταστικών» τρομοκρατών και κακών ισλαμιστών, την ώρα που οι πολίτες ληστεύονται εν ψυχρώ από τους τραπεζίτες.

Όπως είπε και ο Max Keiser, οι τρομοκράτες της Wall Street είναι πιο επικίνδυνοι από τον μακαρίτη πλέον Bin Laden (που βέβαια δεν είχε καμία σχέση με την 9/11).

Οι πραγματικοί τρομοκράτες δεν φοράνε τουρμπάνια, αλλά κοστούμια. Δεν βρίσκονται στα βουνά του Πακιστάν και του Αφγανιστάν, αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι στη Wall Street, και στην K Street. Αυτοί οι αδίστακτοι τραπεζίτες προκάλεσαν την οικονομική κρίση, που μπορεί να οδηγήσει στη κατάρρευση του πολιτισμού της Δύσης.

Πριν μερικούς μήνες, το πεντάγωνο προσπάθησε να συνδέσει τους ισλαμιστές τρομοκράτες με την οικονομική κρίση του 2008, αλλά κανένας δεν πείστηκε. Όλοι ξέρουν πια πως οι πραγματικοί συνωμότες είναι αυτοί της Wall Street.

Η οικονομική κρίση του 2008 ήταν το Pearl Harbor του οικονομικού πολέμου που ξεκίνησε η νέα τάξη εναντίον του αμερικανικού λαού. Όπως το Pearl Harbor, έτσι και η κρίση, ήταν προβλέψιμη και μη αναγκαία. Αν το κράτος είχε επιβάλλει κανόνες στο τραπεζικό σύστημα, αν είχε καταργήσει την Federal Reserve, και αν είχε επιβάλλει ένα στέρεο νομισματικό σύστημα, τότε δεν θα χρειάζονταν να υποφέρουν σήμερα εκατομμύρια ανθρώπων, που εξαθλιώνονται χωρίς όμως να φταίνε σε τίποτα.

Η οικονομική ελίτ έχει κυριαρχήσει ολοκληρωτικά χρησιμοποιώντας την οικονομία, το φορολογικό σύστημα, και την αμερικανική κυβέρνηση. Στη πραγματικότητα, η οικονομική κρίση ήταν απλά μια μαζική μεταφορά πλούτου από το 99% του λαού στα χέρια μιας παρασιτικής μειοψηφίας που δεν παράγει τίποτα, δεν δημιουργεί θέσεις απασχόλησης, και δεν προσφέρει το οτιδήποτε. Απλά κερδίζει δημιουργώντας χρήμα από το τίποτα, και δανείζοντας το σε κυβερνήσεις με υψηλό τόκο. Η οικονομική κρίση ήταν κρίση μόνο για τον απλό λαό. Οι τραπεζίτες βγήκαν κερδισμένοι.

Τα τελευταία 30 χρόνια οι ολιγαρχικές τράπεζες της Δύσης έχουν χρηματοδοτήσει τη παγκόσμια οικονομία και αποβιομηχάνισαν την Αμερική, καταστρέφοντας παράλληλα τη μεσαία τάξη της Δύσης. Οι οικονομικές πολιτικές που ισχύουν στα κράτη της Δύσης, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια κοινωνία δυο τάξεων, μια τεράστια φτώχεια, μια μαζική ανεργία, και μια παγκόσμια κρίση χρέους.

Η πολιτική ελίτ της Αμερικής, αντί να ξεριζώσει τον καρκίνο της Federal Reserve Bank, ξεκίνησε πόλεμο τρόμου και καταστολής εναντίον του λαού, ώστε να τον αποτρέψει από το να επαναστατήσει. Πιστεύουν πως η εγκαθίδρυση μιας αστυνομοκρατίας θα διορθώσει όλα τα δημοσιονομικά προβλήματα κρατώντας το λαό υπό έλεγχο. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα τεχνοκρατικό αστυνομικό καθεστώς, που κατάργησε ουσιαστικά το αμερικανικό Σύνταγμα, και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, μετατρέποντας τη λέξη ελευθερία σε βρισιά και ακυρώνοντας το κράτος νόμου.

Η αστυνομία χρησιμοποιείται για τη καταστολή των λαϊκών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, και την επιβολή της επίσημης ιδεολογίας του πατριωτισμού όπως τον θέλουν οι παγκοσμιοποιητές που έχουν καταλάβει την κυβέρνηση. Ο κόσμος ή θα υπακούει ή θα διώκεται. Οι αστυνομικοί και οι πράκτορες των ομοσπονδιακών υπηρεσιών, που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, λειτουργούν με πλήρη ατιμωρησία, προσφέροντας μια ψευδή αίσθηση τάξης και ασφάλειας.

Όσοι διαμαρτύρονται, χαρακτηρίζονται και διώκονται ως ακροδεξιοί εξτρεμιστές και τρομοκράτες. Ένα βήμα δηλαδή πριν την εγκαθίδρυση ενός κράτους τρόμου.

Η ανθρώπινη ιστορία έχει αποδείξει πως όταν μια κυβέρνηση αρχίζει τη δίωξη κάποιων ομάδων, δεν περιορίζεται στους χαρακτηρισμούς. Ακολουθούν φυλακίσεις, εκτοπισμοί, και δολοφονίες. Όποιος αντιστέκεται, το πληρώνει ακριβά.

Όπως έχει γράψει και ο Albert Camus, οι αριστοκράτες τύραννοι πάντα αμαυρώνουν τους ήρωες του λαού. Για αυτό και πρέπει να αντισταθούμε στους χαρακτηρισμούς των επαναστατών ως «τρομοκράτες» και «εξτρεμιστές». Αν ο λαός αντιδράσει και αρνηθεί την κρατική προπαγάνδα, οι κλέφτες και απατεώνες που κυβερνούν, θα χάσουν το παιχνίδι.

Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να σημειωθεί μια σύγκρουση μεταξύ των δυνάμεων της ελευθερίας και αυτών της τυραννίας. Ας ελπίσουμε πως ο πόλεμος αυτός θα κερδηθεί χωρίς την ανάγκη πυροβολισμών. Ας ελπίσουμε πως ο λαός θα καταλάβει τι παίζει και θα φέρει τους πραγματικούς τρομοκράτες στο εδώλιο, αντί να καταναλώνεται στο κυνήγι ψεύτικων και κατασκευασμένων εχθρών, όπως ο Bin Laden.

S.A.-The Excavator

http://www.antinews.gr/2011/06/04/104509/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου