Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τι θα συνέβαινε αν η Ελλάδα έπαιρνε την απόφαση ότι δεν θέλει να διασωθεί

Κάπως έτσι ξεκινούσε το άρθρο του Alen Mattich της Wall Street Journal, της εφημερίδας που είναι για τους "διακόνους" της "Μέκκας" του καπιταλισμού δηλαδή του χρηματιστηρίου της Wall street,ότι και οι κομματικές φυλλάδες για τους καντηλανάφτες των ελληνικών αριστερών κομμάτων.

Προφανώς με μια φτηνή μεν αλλά "πιασάρικη" ρητορική ερώτηση, ο δημοσιογραφικός "διάκονος" των οικονομικών δολοφόνων, μας λέει πως "...αν η Ελλάδα δήλωνε την πρόθεσή της να χρεοκοπήσει, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα προχωρούσε σε τεράστιους συμβιβασμούς ή ακόμα και θα διέγραφε το χρέος..." θεωρώντας πως το αντίστοιχο παράδειγμα της Αργεντινής είναι πλέον η ...ιδανικώτερη λύση για την Ελλάδα.

Για φαντάσου!
Αυτοί που διακονούν με ευλάβεια τα οικονομικά επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και που συμμετείχαν στην οργάνωση και την εκτέλεση των πιό απάνθρωπων σχεδίων οικονομικής και φυσικής εξόντωσης ολόκληρων λαών, να είναι σήμερα εκείνοι που μας κλείνουν συνωμοτικά το μάτι και μας προτείνουν τον τρόπο για να σωθούμε.
Δεν πρέπει, αν μη τι άλλο, να μας "πονηρεύει" τουλάχιστον, το γεγονός ότι ...οι ίδιοι που μας έριχναν την μια μαχαιριά μετά την άλλη και μας άφησαν ετοιμοθάνατους στο έλεος των Ελλήνων και Ευρωπαίων εντολοδόχων τους, μας υποδεικνύουν που θα βρούμε "εφημερεύον φαρμακείο";

Η ανακριτική μέθοδος του καλού και του κακού χωροφύλακα είναι τόσο παλιά και χοντροκομένη που μπορεί να πιάσει μόνο σε εκείνους που άφησαν τον εαυτό τους έρμαιο στην "ενημέρωση" των "αρίστων" και των "σοφών" της "Νέας Εποχής".

Απο την μια δηλαδή η κατοχική κυβέρνηση και οι συνοδοιπόροι της να μας βομβαρδίζουν με κάθε είδους απειλές και απο την άλλη οι εγκάθετοι καθοδηγητές της αγανάκτησης να μας προτείνουν είτε το "τίποτα" είτε την "χημειοθεραπεία" του τύπου "τσαμπουκάς δια της χρεοκοπίας".

Και οι δύο, μιλούν για την επιβίωσή μας σαν σε ένα παιχνίδι πόκερ που ο μέν ένας λέει "να πάμε πάσο" και ο άλλος να παίξουμε "μπλόφα", ενώ επι της ουσίας πρόκειται για μια καλοσχεδιασμένη και προγραμματισμένη εξόντωση τύπου "ρώσικης ρουλέτας" (οι γνώστες της χαρτοπαιξίας να με συγχωρέσουν αν δεν χρησιμοποιώ τους σωστούς όρους μιας και η μοναδική μου γνώση για το "άθλημα" προέρχεται απο κινηματογραφικές ταινίες).

Είπε κανείς απο δαύτους τους "αλεξιπτωτιστές" την αλήθεια;

Ότι δηλαδή σήμερα δεν "σπάει" απλά το οικοδόμημα του καπιταλιστικού συστήματος αλλά το "αυγό του φιδιού" που χρόνια επώαζε στην ζεστασιά των κοπράνων του;
Αυτό που ετοίμαζαν τόσα χρόνια, σήμερα είναι έτοιμο να απλωθεί σαν "σωτήρια λέπρα" που θα μας γλυτώσει δήθεν απο την μιζέρια και την πείνα. Αυτό που θα μας φέρει την "ευνομία", την "τάξη" και την "ισορροπία" (κάποιοι τολμούν να την ονομάζουν "ειρήνη"). Αυτό δηλαδή που ονόμασε ο δικός μας εντολοδόχος κυβερνήτης και οι άλλοι παροικούντες την "Σιών", "παγκόσμια κυβέρνηση".

Το αυγο του φιδιού πρέπει να προστατευτεί μέχρι να σκάσει και για αυτό οι λαοί πρέπει να τρομοκρατηθούν, να πεινάσουν, να αγανακτήσουν, να παραπλανηθούν και στο τέλος να παραδοθούν ανήμποροι ή ανύποπτοι στα νύχια του "θηρίου".

Αυτή είναι η πραγματικότητα και αν σήμερα αποκοιμηθούμε είτε στον καναπέ μας είτε στις πλατείες τότε πολύ σύντομα δεν θα ζήσουμε μόνο πιο φτωχοί αλλά σαν κρατούμενοι μιας παγκόσμιας φυλακής.

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/06/blog-post_23.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου