Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Αυτά. - AMHERST COLLEGE

Tο κολλέγιο που φοίτησαν ο Τζέφρυ και ο Σαμαράς ξεκίνησε να φτιάχνεται το 1812 σαν Ακαδημία, εδώ τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς http://en.wikipedia.org/wiki/1812

Το περίεργο είναι ότι ο άνθρωπος που το ξεκίνησε ήταν ο Τζέφρυ (αρχίζουν οι συμπτώσεις) Αμχερστ ο οποίος ήταν commanding general of the British forces in North America. Δείτε τι έγινε την πρώτη Ιούνη του 1812.

Έγινε κολλέγιο το 1821 επίσημα (όλοι ξέρουμε τι συνέβη εδώ τότε).

Αποκτά το 1881 (στην Γηραιά Ήπειρο έχουμε τα εξής: το Βατικανό ανοίγει για πρώτη φορά τα αρχεία του σε ορισμένους ερευνητές, στα ελληνικά πράγματα έχουμε την Συμφωνία Κωνσταντινούλης) το εξής μόττο και είναι και το πρώτο ή από τα πρώτα κολλέγιο/α (αντικρουόμενες πληροφορίες) που χρησιμοποιεί τα λατινικά: terras irradient που σημαίνει “δώστε τα φώτα σας στον κόσμο”

Οι απόφοιτοι του παίρνουν τον τίτλο ALUMNI. Ο τίτλος αποδίδεται ευρέως έκτοτε, το Αμχερστ ήταν στα 2-3 ή και το πρώτο κολλέγιο που υιοθέτησε τα λατινικά επαναλαμβάνω.

Το Αμχερστ συνδέεται με άλλα κολλέγια, ποια; ένα μας ενδιαφέρει.

Katseli had worked previously as a professor of economics at Yale University, having received a doctoral degree in economics from Princeton University. To Princeton βρίσκεται στην Μασσαχουσέτη, όπου βρίσκεται και το Αμχερστ. Στο βιογραφικό της όπως υπάρχει στο διαδίκτυο

“Σε ηλικία 20 ετών (1972) απέκτησε με διάκριση τον πρώτο πανεπιστημιακό της τίτλο στις Οικονομικές Επιστήμες από το Smith College.”

Μάλιστα αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα ότι την ίδια εποχή που σπούδαζαν οι δύο νέοι Αντώνης και Τζέφρυ στην αμερική δύο γειτονιές παρακάτω ήταν η Λούκα Κατσέλη και σπούδαζε κι αυτή. Ήταν μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιο της οικογένειας που τράβηξε την γνωστή sinister φωτογραφία με τον ΓΑΠ και Σαμαρά.

Όσοι τέλος πάντων σπούδασαν με στόχο πολιτική σταδιοδρομία στην Ελλάδα τότε, μπορεί να μην το γνωρίζουν, όμως είναι indoctrinated (To imbue with a partisan or ideological point of view).

Οι επίσημες σελίδες είναι εκεί, τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Στο τέλος θα αναγκαστούμε να συνδέσουμε πολλές τελίτσες.

Άλλος γνωστός σε όλους μας απόφοιτός του είναι ο Νταν Μπράουν.

Το κολλέγιο έχει ροδοσταυρικές τάσεις ή μου φαίνεται; Κυκλοφορεί μια φωτο του Τζέφρυ ντυμένος ως Ροδόσταυρος, δεν γνωρίζω ποιος την κυκλοφόρησε και γιατί, και δεν είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται για μοντάζ, όμως όλα δείχνουν πως ο Τζέφρυ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ για ό,τι κάνει σήμερα.
Επαναλαμβάνω άλλο σχόλιο εδώ:
“τρεις πρωταγωνιστές του μοντέρνου ελληνικού δράματος σπουδαζαν την ίδια εποχή στο ίδιο κράτος και μάλιστα οι δύο από αυτούς στο ίδιο κολλέγιο, η άλλη πήγαινε σε ένα μια γειτονιά παρακάτω. αυτό τώρα σου κάθεται καλά; ο ένας πήρε μαστίγιο, ο άλλος κάνει χαλαρή αντιπολίτευση, και η τρίτη εφαρμόζει αντιεργατικά και αντιλαϊκά μνημόνια μέσω νομοσχεδιων που και εσείς εδώ φωνάζετε εναντίον. άμα εσάς σας κάθεται καλά, εμένα όχι! το μυαλό μου δε σηκώνει τέτοιες συμπτώσεις. κρίμα που δεν μαγνητοσκόπησα εκείνη το πρωϊνό την εκπομπή την ενημερωτική του Μέγκα γιατί από κει ξεκίνησα την έρευνα. Μιλούσαν για την φωτογραφία με τον ΓΑΠ και τον Σαμαρά, στο τηλέφωνο το boy της οικογένειας που “τράβηξε την φωτό”. Αυτός τότε ανέφερε και την Κατσέλη. Άν δεν με απατά λοιπόν η μνήμη μου, μας δόθηκε η ευκαιρία από τον Θεό να ψάξουμε, γιατί σημεία δίνει για όσους δεν εθελοτυφλούν”

Και συνεχίζω:
100 χρόνια μετά το 1881 τι έχουμε στην χώρα μας; 1981, το Πασοκ στην εξουσία.

Αν προσθέσουμε εξήντα χρόνια (η πορεία του αμχερστ από την ίδρυση έως την υιοθέτηση λατινικών όρων) στο 1881 έχουμε

1941 “Για να βοηθήσει την Ιταλία, ο Χίτλερ μέσω Βουλγαρίας επιτέθηκε στην Ελλάδα στις 6 Απριλίου 1941, και ταυτόχρονα κατά της Γιουγκοσλαβίας (όπου η φιλογερμανική κυβέρνηση είχε ανατραπεί). Η Γιουγκοσλαβία παραδόθηκε στις 14 Απριλίου, και στο μεταξύ, μέσω του εδάφους της, υπερφαλαγγίστηκε η γραμμή Μεταξά, η οποία με οχυρά όπως αυτό του Ρούπελ κράτησε τις αμυντικές θέσεις της χωρίς να διασπασθεί. Η 2η Μεραρχία Θωρακισμένων, με διοικητή τον Ρούντολφ Φάιελ (Rudolf Veiel), διεισδύει μέσω λίμνης Δοϊράνης, προελαύνει ταχύτατα μη συναντώντας αντίσταση (αφού η μοναδική ελληνική Μεραρχία που τελούσε σε εφεδρεία, η 19η, δεν έχει τα μέσα να τον σταματήσει) και καταλαμβάνει την Θεσσαλονίκη[2]. Ενώ το μέτωπο δεν είχε καταρρεύσει, στις 9 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη υπογράφεται συνθηκολόγηση, καθώς η γραμμή Μεταξά είναι πλέον περικυκλωμένη. Στην Ελλάδα συνέχισαν να μάχονται οι Βρετανικές δυνάμεις μέχρι τις 27 Μαΐου – κύρια θέλοντας να βρουν διέξοδο για να διαφύγουν. Η δραστηριότητα των Βρετανικών δυνάμεων στην Ελλάδα έληξε με τη Μάχη της Κρήτης.”

Η Γερμανία επιτίθεται. Όπως καλή ώρα μόνο που τα άρματά της είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Μάλιστα μάλιστα… και γιατί θεωρώ το εξήντα τόσο σημαντικό;

Αντώνης Σαμαράς: γεννήθηκε το 1951 – εξήντα ετών τον Μάη
Παπανδρέου Παιντί Τζέφρυ GAP: γεννήθηκε το 1952 – του χρόνου… του χρόνου…. τον Ιούνη. πότε;

the obama fly day, 16 June. την μέρα που σκότωσε ο Ομπάμα την μύγα.

του χρόνου επίσης: 2012. Ακριβώς διακόσια χρόνια μετά την ίδρυση της ακαδημίας του Αμχερστ.

αυτοί οι δύο σίγουρα θα σημαδέψουν την Ελλάδα. είχα πει εδώ και 1 1/2 χρόνο, ο ΓΑΠ θα κάψει την Ελλάδα οικονομικά και η αυλαία θα κλείσει με τον Σαμαρά. Πριν γίνει πρόεδρος ο Σαμαράς. Και πριν βγει το ΠΑΣΟΚ.

Αν κοιτάξουμε τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σήμερα από Μπαρόζο και Μέρκελ μέχρι Κάμερον και Πρινς Ουιλιαμς, επικρατεί της συμπτώσεως το κάγκελο.

Ψάχτε γιατί κάποιοι μας δουλεύουν άγρια. Μόνοι σας καταλήξτε κάπου.

http://aftokaitoallo.wordpress.com/2011/03/06/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AC/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου