Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

"Για να σωθεί η χώρα, θα συνεργαστώ και με τον διάβολο"

ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η... ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

Καμαρώστε την "Υπουργό Παιδείας" και... πατριώτισσα ασυλοφάγο, σε μια δημόσια ομολογία των "πιστεύω" της. Ίσως κάποιοι πουν ότι έκανε... πλάκα ή λογοπαίγνιο, όμως το ύφος της μας φαίνεται αρκούντως σοβαρό για τα όσα προκλητικά ξεστομίζει:


Αν κάτι μας ενοχλεί εκτός από τη... συνεργασία της με τον Διάβολο, είναι η ελεεινή πατριδοκαπηλία: Επιτέλους, ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ, σταματήστε να πιάνετε στο στόμα σας την Ελλάδα, την πατρίδα και τον πατριωτισμό! Ούτε είχατε, ούτε έχετε σχέση με αυτή τη χώρα, ανθελληνικά αποβράσματα!

Υ.Γ. Επειδή πάντως έχουν αρχίσει ήδη οι διαδικασίες... διαδόχου του "πατριώτη" Τζέφρυ, οφείλουμε να σημειώσουμε πως κατά τη γνώμη μας, η Αννούλα είναι το μεγάλο φαβορί για τη θέση του Προέδρου του (όποιου) Πασοκ! Κι αυτό γιατί και απόλυτα ευχαριστημένα είναι τα αφεντικά της από το μεγάλο "έργο" της στην διάλυση και αφελληνισμό της Παιδείας και δεν εκτίθεται τόσο όσο άλλοι "δελφίνοι", όπως ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος.

Μια νέα... Ντόρα γεννιέται! Κοινό σημείο της με την κόρη του Μητσοτάκη, η πολυετής θητεία τους στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι "πατριωτικές" ιδέες τους.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/09/blog-post_9748.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου