Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκαλύπτουμε τα σχέδια των υπουργών για το μέλλον

Τέως πρωθυπουργός σε εκδρομή
με ποδήλατο στην έρημο της Λιβύης
Μετά τις εξαγγελίες Βενιζέλου, που αφού έδιωξε την τρόικα από τη χώρα, τώρα προσπαθεί να διώξει και τα έντεκα εκατομμύρια Έλληνες, όλοι ψάχνονται για δουλειά και πρώτοι -πρώτοι οι Υπουργοί, καθώς σύντομα θα μείνουν άνεργοι.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην Κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι η ατάκα κυβερνητικού βουλευτή: «Και τώρα που θα κρυφτούμε;»

Καθώς τα πράγματα στην αγορά εργασίας είναι πολύ χάλια στη χώρα μας, όσοι έχουν το κατάλληλο προφίλ πάνε για διεθνή καριέρα. Οι μνημονιακοί υπουργοί δεν θα βρίσκουν δουλειά ούτε ως «κρατικοί» υπάλληλοι, οπότε ήδη έχουν ξεκινήσει τις αναζητήσεις τους ως έμπειροι καριερίστες που είναι…

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι έξαλλος και δεν κρύβει πλέον τα νεύρα του. Για μερικά λεπτά στο χθεσινό Υπουργικό, έχασε το μειλίχιο ύφος του και τα έβαλε με «θεούς δαίμονες και υπουργούς». Μετά από μια ένδοξη καριέρα στην κωπηλασία και μια ατυχή στην ποδηλασία, αποφάσισε να αφιερωθεί στο τραγούδι: ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία η διασκευή των Queen. Ευτυχώς που δεν ζει ο Mercury, να ακούσει την παρωδία του “Bohemian Rhapsody”.

Πληροφορίες λένε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Αννίτα Πάνια για κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, που θα δώσουν ώθηση στις πωλήσεις του cd-single. Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα τον απολαύσει το κοινό της Θεσσαλονίκης. Πλήθη κόσμου θα παρακολουθήσουν live τις τρεις εμφανίσεις του μεγάλου καλλιτέχνη. Έχει ξεσηκωθεί η αστυνομία προκειμένου να σταματήσει τις ορδές λαού που εναγωνίως επιζητούν ένα αυτόγραφο, μια φωτογραφία με τον πολυτάλαντο Πρωθυπουργό.

Την ίδια εποχή πρώην υπουργοί συνωστίζονται έξω από τέμενος της Υεμένης

Αλλά μη νομίζετε ότι και οι Υπουργοί κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Βλέποντας τις τάσεις φυγής του αρχηγού, έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές καθώς και την αποστολή βιογραφικών.

Ότι θα ερχόταν τόσο γρήγορα η στιγμή που θα νοσταλγούσα τον Παπακωνσταντίνου δεν το φανταζόμουν: έβγαινε και σε πέντε λεπτά σου είχε ρίξει λακωνικά όλα τα μέτρα-τούβλα στο κεφάλι. Βγαίνει τώρα ο Ben 10 και προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα γίνονται για το καλό μας , για να εκσυγχρονιστούμε οι καθυστερημένοι. Δεινός ρήτορας σοβιετικού τύπου, ο Βενιζέλος έχει πράγματι όλο το “πακέτο” για υπουργός Άνευ Χαρτοφυλακίου στην Κούβα .

Ο Ραγκούσης με το «δωρικό» στυλ του και τις νεοφιλελεύθερες επιλογές, αν δουλέψει λίγο το «κρύο» χιούμορ, έχει πολλές πιθανότητες να γίνει υφυπουργός του Κάμερον. Ο Άγγλος Πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε από το βιογραφικό του Παριανού Γιάννη και τον προορίζει για οδηγό διώροφου λεωφορείου, ή για βαρκάρη στον Τάμεση. Η όποια θέση λάβει θα είναι σίγουρα ανταγωνιστική στα ταξί.

Ο Λοβέρδος έχοντας αυτό το μοναδικό μοιρολατρικό αλλά και επιθετικό στυλ, είναι σε επαφές με τον Καντάφι, για να αναλάβει το υπουργείο Υγείας της εξόριστης κυβέρνησης του Μοαμάρ. Κάποια προβλήματα στην επικοινωνία θα επιλυθούν σύντομα, γιατί στην έρημο δεν έχει παντού καλό σήμα…

Ο Ρέππας αναμένεται να ενισχύσει την Κυβέρνηση του Άσαντ στη Συρία, προκειμένου να επιτευχθεί εκεχειρία και αφοπλισμός των αντικαθεστωτικών. Αν πετύχει η διαπραγμάτευση, πάλι θα τους σφάξουν, αλλά οι αντικυβερνητικοί θα είναι ικανοποιημένοι που προσήλθαν στο διάλογο.

Αποκλειστικό: μάσκα διαφυγής υπουργού το βράδυ των εκλογών

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είχε εναποθέσει πολλά στην υποψηφιότητα Στρος Καν. Ο «εκατόνταρχος» Ντομινίκ χρειάζεται επειγόντως ένα «δέκαρχο», που να έχει μία ελαφρώς λιγότερο «πικάντικη» φάτσα από ότι ό ίδιος.

Χωρίς άγχος ο Γερουλάνος θα κινείται στα βασιλικά σαλόνια, ως αυτοεξόριστος πρίγκιπας, ενώ αντίθετα ο Χρυσοχοϊδης με πρότυπο τον περιβόητο Γουάιατ Έρπ θα υπηρετήσει ως σερίφης στο Φαρ Ουέστ.

Δεν έχουν όμως όλοι βλέψεις για διεθνή καριέρα. Η Άννα Διαμαντοπούλου θα γίνει η «δασκάλα με τα μαύρα μαλλιά» στις Πρέσπες. Βιβλία δεν χρειάζεται, καθώς θα διδάσκει από το προσωπικό της αρχείο, όλους τους νόμους που πέρασε ως υπουργός.

Ο Πάγκαλος ξέρει ότι οι Έλληνες θα πάρουν τα βουνά και ετοιμάζει αλυσίδα από χασαποταβέρνες. Πρότυπο του ένα μαγειρείο στα Βίλλια, με σπεσιαλιτέ προβατίνα στα κάρβουνα, προβατίνα κοκκινιστή, προβατίνα βραστή. Θα προσθέσει και την ωμή για όσους βιάζονται. Σκέπτεται να πάει και στο Master Chef. Όχι για μάγειρας, αλλά για δοκιμαστής.

Ο Παπουτσής θα πάει για δήμαρχος Πάρου, για να εκνευρίσει τον Ραγκούση, ο Πεταλωτής θα γίνει τηλεοπτικός πλασιέ βιβλίων για εξωγήινους και ο Παπακωνσταντίνου θα νοικιάζει ομπρέλες σε παραλίες τους χειμώνες. Τα καλοκαίρια θα είναι ναυαγοσώστης στον Όλυμπο…

Μικρός Οδυσσέας

http://www.antinews.gr/2011/09/07/120868/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου