Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Αινιγματική δήλωση Γιωργάκη: "Όλα θα πάνε καλά, εκτός αν γίνει κανένα μπαμ"!

Στη συνάντησή του με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Κεντρική Μακεδονία ο πρωθυπουργός προσπάθησε να τους αναπτερώσει το ηθικό. Τους έδωσε συγχαρητήρια για την τόλμη που δείχνουν ψηφίζοντας δύσκολα νομοσχέδια και υποσχέθηκε ότι δε θα επιτρέψει η Ελλάδα να αποκτήσει μισθούς Κίνας και Ινδίας. Μια θέση που από τους βουλευτές εκλήφθηκε ως… υποχώρηση, αφού η προεκλογική δέσμευση, όπως υπενθύμισε εις εκ των συμμετεχόντων ήταν να γίνουμε… η Δανία του Νότου! Το κλίμα ήταν βαρύ.

Οι βουλευτές επισήμαναν πως δεν αντέχουν για πολύ ακόμη ενώ οι αντοχές του κόσμου έχουν ήδη εξαντληθεί. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου είπε:

• «Όλα θα πάνε καλά, εκτός κι αν γίνει κάποιο μπαμ» χωρίς να το προσδιορίσει. Δεν μίλησε για εκλογές και συγκυβέρνηση.

• «Όσον αφορά τις εργασιακές συμβάσεις δε θα γίνουμε Ινδία» τόνισε, καθώς την ώρα της συνάντησης έλαβε ένα σημείωμα με τις απαιτήσεις της τρόικας από τον υπουργό Εργασίας.

• «Δεν είμαστε ούτε νεοφιλελεύθεροι, ούτε κρατιστές, είμαστε με τον πολίτη με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου» σημείωσε για την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΤΟ... ΜΠΑΜ;

Να πρόκειται για επικείμενη χρεωκοπία; "Θερμό" επεισόδιο με τους Τούρκους; Ή κάτι άλλο;

Όσο για την αποστροφή του περί "αρχαιολληνικής έννοιας του όρου", λέμε το εξής: Αν έφτασε στο σημείο να...επικαλείται, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΒΑΝΑΥΣΑ, ακόμα και την αρχαία Ελλάδα ο εντεταλμένος ανθέλληνας, τότε η έκφραση "τρικυμία εν κρανίω" μάλλον είναι πολύ επιεικής για να τον χαρακτηρίσει!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/10/blog-post_04.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου