Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η Πράσινη Ενέργεια και οι Ευγενείς Γαιοκτήμονες

Το βιβλίο αυτό μου το επεσήμανε e-φίλος από την αντίπερα όχθη που με έχει βοηθήσει κατά καιρούς με την κατανόησή μου της Πράσινης Πυραμίδας Εξουσίας. Το βιβλίο αναφέρει τις ...Ευγενικές καταβολές των Πρασίνων και πώς οι Ευγενείς γαιοκτήμονες (κυρίως σε Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία) έχουν κάνει επιχείρηση την ενοικίαση γαιών για Πράσινη Ενέργεια.

Δεν υπάρχει τίποτα το μυστικιστικό, στην Πράσινη Πυραμίδα. Μία συμμαχία μεγάλων εταιριών (το Κεφάλαιο) που πουλάνε προϊόντα και υπηρεσίες σε ...ιθαγενείς, και η νομιμοποίηση (marketing το λένε στο χωριό μου) που τους παρέχουν ευγενείς λόρδοι, πρίγκηπες και βασιλείς, πάντα με το αζημίωτο. Δεν έχει σημασία εάν οι "ευγενείς" έχουν το πάνω χέρι, ή οι εταιρίες. Παραδοσιακά, οι "ευγενείς" έχουν την γη και τους ελέω θεού κληρονομικούς τίτλους. Οι εταιρίες διαχειρίζονται τους ιθαγενείς και φέρνουν το χρήμα. Οι ευγενείς, που στην δυτική "Ευρώπη" είναι, ακόμα οι γαιοκτήμονες (η βασίλισσα της Αγγλίας έχει και δικαιώματα θάλασσας), είναι ...οικολόγοι, και εισπράττουν ενοίκια. Συμβιωτική σχέση.


Δείτε και δύο σχετικά άρθρα στην Telegraph, εδώ και εδώ, και την άλλη οικογενειακή υπόθεση, εδώ. Κάτω από τους κληρονομικούς ευγενείς, και κάτω από το Κεφάλαιο, είναι, βεβαίως, οι Πολιτικοί.

Ο Jonathan Petropoulos είναι (Αμερικανός) ιστορικός που έχει ερευνήσει και γράψει για τους Ναζί και την ...αδυναμία τους σε έργα τέχνης άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

Οι Γερμανοί ευγενείς, φαίνεται, ποτέ δεν είχαν αρκετές "γαίες", έχασαν και πολλές στον Β' Π.Π., και ίσως για αυτό, είναι ακόμη σε αναζήτηση Lebensraum. Όπως πληκτρολογώ αυτό, έμαθα ότι Γερμανός, που μένει εδώ, και έχει μάθει the Greek Way, έβαλε Α/Γ στο Λασήθι, και τώρα ετοιμάζεται να βάλει και στην Άνδρο. Δεν τον αφορούν τα δημοσιονομικά μας. H ταρίφα που του έχουν χαρίσει η Μπιρμπίλη και η ΡΑΕ φτάνει και περισσεύει για να ξεπληρώσει όλα τα εξαρτήματα και μηχανές που του παραχωρούν οι συμπατριώτες του στην πατρίδα του. Το πιάσατε πως δουλεύει το lebensraum; Δουλεύετε εσείς, για τον Γερμανό σας. Στην Αγγλία πληρώνουν νοίκι για την γη... Εδώ απλά παίρνουν. Επειδή, για εμάς είναι Εθνική προτεραιότητα να σταματήσουμε την Υπερθέρμανση. ΑΛΗΤΕΣ.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/10/blog-post_11.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου