Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Συμφωνία (;) κουκουλοφόρων – Αστυνομίας

Μια περίεργη ευφορία επικρατεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας τις τελευταίες ώρες. Μια ευφορία η οποία έχει να κάνει με την πληροφορία ότι οι «αναρχικοί» δεν θα χτυπήσουν τις ημέρες εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου!

Η πληροφορία αυτή που διακινείται στους διαδρόμους τόσο του μεγάρου της ΓΑΔΑ όσο και αυτού της οδού Κανελλοπούλου (όπου στεγάζεται και η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ), δημιουργεί πολλά ερωτήματα και απορίες. Πώς είναι σε θέση οι αστυνομικοί να γνωρίζουν τις προθέσεις των «αναρχικών» και μάλιστα να εκφράζουν και σιγουριά για τις προθέσεις τους;

Πόση σχέση τελικά υπάρχει ανάμεσα στις κρατικές δυνάμεις καταστολής και στους «γνωστούς – αγνώστους»; Το τι θα πρέπει πραγματικά να περιμένουμε από τις 15 έως και τις 17 Νοεμβρίου παραμένει άγνωστο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η Βουλή θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Υπό διαφορετικές συνθήκες (εάν δηλαδή δεν υπήρχαν υπόνοιες περί συγκοινωνούντων δοχείων) η κατάσταση θα ήταν ήδη δραματική.

Όμως κανείς δεν μιλά για το ενδεχόμενο επεισοδίων και δράσης κουκουλοφόρων σαν όλοι να γνωρίζουν κάτι. Το τί πραγματικά θα συμβεί είναι κάτι του οποίου θα γίνουμε μάρτυρες όλοι τα επόμενα 24ωρα.

kentrinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου