Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Και στις εκλογές λέμε ΟΧΙ στους ΝΑΙ-νέκους, τους υποκριτές και τους ξεφτίλες που κρύβονται και δεν παίρνουν ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ελλάδας!

Όπως όλα δείχνουν, οι πρόωρες Εκλογές είναι θέμα χρόνου: Δεν πρόκειται ν' αντέξει ο Τζέφρυ με 151 Βουλευτές, ενώ οι δύο που ανεξαρτητοποιήθηκαν (Αποστολάκη - Καιλή) είναι της ομάδας Βενιζέλου, που φυσικά επιζητεί Εκλογές για να ηγηθεί της επόμενης μέρας στο Πασοκ.

Νομίζουν τα αρχιλαμόγια της Βουλής, πως οι Εκλογές θα ξεπλύνουν την ελεεινή και ΔΩΣΙΛΟΓΗ στάση τους σχετικά με το Δημοψήφισμα: ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ!

Καταρχήν, θεωρούμε βάναυση προσβολή στον ελληνικό λαό την ανίερη συμμαχία όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων, μνημονιακών και "αντιμνημονιακών" ΚΑΤΑ του δημοψηφίσματος!
Μας λένε όλοι οι παραπάνω, πως ο Έλληνας ΔΕΝ είναι άξιος για να κρίνει μόνος του την τύχη της χώρας!

Μιλάμε για απύθμενο θράσος και υποκρισία και μάλιστα από κάποιους που μέχρι πρόσφατα έκαναν αιτήσεις για δημοψηφίσματα και μάζευαν υπογραφές!!!
Νομίζουν πως θα γλιτώσουν την οργή του λαού μέσω των Εκλογών! Κι εκεί όμως, θα τους πούμε ένα απόλυτο και βροντερό ΟΧΙ!

- ΟΧΙ στην εξαπάτηση και τη θρασυδειλία των κοινοβουλευτικών κοπριτών, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη χάσουν τη θεσούλα τους!

- ΟΧΙ στους ψευταράδες που στα λόγια είναι αντιμνημονιακοί, στις πράξεις όμως αποδεικνύονται χειρότεροι μνημονιακοί κι από τους μνημονιακούς!

- ΟΧΙ στους ψευτοπατριώτες της πλάκας που τάχα "αγωνίζονται για το καλό της πατρίδας", αλλά αντί να μιμηθούν τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ενδιαφέρονται μονάχα να σώσουν το τομάρι τους!

- ΟΧΙ στους ψευτοαριστερούς του βολέματος, που ενώ μας έχουν ζαλίσει τόσα χρόνια με την "αντικαπιταλιστική" και "αντιευρωπαική" θεωρία τους, στην πράξη τους απασχολεί μόνο η... διάσωση του Ευρώ!

ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Γνωρίζουμε πως ο κύριος λόγος που δεν θέλετε το δημοψήφισμα, είναι επειδή θα αναγκαζόσασταν να πάρετε ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ (ακόμα και η μη θέση ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ)!

Κάτι τέτοιο θα σας γελοιοποιούσε αφάνταστα για λόγους που ήδη έχουμε περιγράψει, ενώ οι κομματικοί στρατοί δεν θα κινητοποιούνταν, αφού δεν θα υπήρχε κάποια... ανταπόδοση (ρουσφέτι) για την ψήφο τους!

Δηλαδή, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ: ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ!

Υ.Γ. Επειδή κάποια παπαγαλάκια αρχίζουν και γίνονται γραφικά, τους ενημερώνουμε πως αν θέλουν να διαβάσουν κομματική "γραμμή", υπάρχουν πλείστα όσα "επαναστατικά"... αντι-μπλογκς, καθώς και... Γουδοποιοί που ούρλιαζαν "αγανακτισμένοι" εδώ και μήνες "πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ", αλλά... ξαφνικά αποφάσισαν πως καλό είναι το σύνθημα για να δουλεύουμε τα κορόιδα, αλλα στην πράξη δεν το εφαρμόζουμε!

Μπορούν λοιπόν να αναζητήσουν εκεί κομματόσκυλα και είναι σίγουρο ότι θα βρουν πολλά: Άλλωστε τα... σώβρακα έχουν ήδη κατέβει στους ξεδιάντροπους, οπότε όλα... φαίνονται καθαρότερα!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_4417.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου