Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κατάλαβαν οι 199 τι ψήφισαν; Έχουν κάνει κανέναν υπολογισμό;


Mπακάλικοι υπολογισμοί δείχνουν και το μέγεθος της κοροϊδίας που ψήφισαν οι 199 (γυμνοσάλιαγκες) και θα υπερψηφίσουν όσοι ψηφίσουν και τον Εφαρμοστικό με αντάλλαγμα καρέκλα. Με ευνοϊκές για την Ελλάδα παραδοχές, θα πιάσομεν 138% χρέος/ΑΕΠ, το 2020. Θα σας έλεγα τι θα πιάσομεν μέχρι το 2020, και τι θα έχομεν εκχωρήσει, αλλά Σαρακοστή, κωλύομαι. Το εξελάκι μεγαλώνει με κλικ.

Και ο Λαπαβίτσας "...προειδοποιεί πως το νέο Μνημόνιο, όχι μόνο μας οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια σε ασύντακτη χρεωκοπία ή πολυετή δραματική ύφεση, αλλά και η λεγόμενη «ανασυγκρότηση» του κράτους με απολύσεις θα οδηγήσει σε διάλυση του. Και θα αποτελέσει το πρόσφορο έδαφος για την δημιουργία άνομων παρακρατικών θυλάκων μέσα στους κρατικούς θεσμούς, που θα νέμονται την εξουσία του..."

Σε περίπτωση που δεν τους βλέπετε, ήδη υπάρχουν παρακρατικοί θύλακες. Στην Παιδεία, η WWF (made in Germany). Στο ΥΠΟΙΟ, οι σύμβουλοι, και σύντομα οι ...εθελοντές (made in Germany -- μην αρχίσετε με το ΔΝΤ, το ΔΝΤ είναι για μόστρα), στο Υπουργείο Προπαγάνδας, ο Σκάϊ (παράρτημα της Deutsche Welle, βλέπει καταστροφή από κλίμα, peak oil και κάθε σχετική παπάρα), στο ΥΠΕΚΑ χαμός, αλλά ο ΥΠΕΚΑ, εκτός από τον Λάλλα, έχει απ' ευθείας γραμμή με το αφεντικό στην Γερμανία. Αυτή η αλητεία δεν θέλει έξοδο από την ευρωζώνη, αυτή σαλαμοποιεί κόμματα, αυτή (και κάτι αφανείς που έχουν δέσει τον γάϊδαρό τους) έφτιαξαν την "συναίνεση" αυτή με εκβιάζει να ψηφίσω ακραία κόμματα.

Ο Λαπαβίτσας αιρετικός, ο Σκαπέρδας αγγλοσάξονας, οι αριστεροί "αριστεροί", και εγώ δηλωμένος φιλελεύθερος (όπως λέμε ελευθερία αγορών). Βρε όποιος έχει κουκούτσι μυαλό το βλέπει το έργο, και όποιος δεν βλέπει δεν θα ...κατάλαβε.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2012/02/199_28.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου