Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Όσο Νυχτώνει το Χρέος μεγαλώνει. Μεγαλώνει και το χρέος όλων μας απέναντι στην Πατρίδα στα παιδιά μας και στα παιδιά των συνελλήνων.

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

Κανένας δεν διάβασε και ΠΑΛΙ την Δανειακή Σύμβαση(2). ΚΑΝΕΙΣ… τι να διαβάσουν τα όρνια? τι να κατανοήσουν τα ζώα? τι απορίες να έχουν ο στοκοι ?
Χτες βράδυ μετά την πλατεία κάθισα 5 ώρες και έκανα μια μόνο προσεκτική ανάγνωση των 2 Συμβάσεων, αυτής του PSI και της Δανειακής.
Τα ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ??….. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. Βρείτε την Ελληνική Μετάφραση στο “subordinated bond/loan”
- Τι ει ναι το Market disruption Event ?? εξήγησε κανείς ? (Γεγονός Διατάραξης Αγοράς)
- ΓΙΑΤΙ προβλέπουν Ισοτιμίες Πρώτου και Δεύτερου Νομίσματος ? (Συναλλαγματική Ισοτιμία Κοινού Εντολοδόχου Πληρωμών)
- ΑΥΤΟ ? (i) «Περιουσιακά στοιχεία» περιλαμβάνει υφιστάμενες και μελλοντικές ιδιοκτησίες, προσόδους και δικαιώματα κάθε είδους, δεν έχω σκοπό ειδικά σήμερα να ασχοληθώ με τις συμβάσεις. Διαβάστε τις. Θα επανέλθω άλλη μέρα.
Ο Φερυς κατάφερε να ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΕΙ το ΟΧΙ..!
O Σφουγγαρακης έκανε λάντζα στη ΝΔ, και ξεφτίλισε κάθε έννοια κοινής λογικής. Αυτό το ΓΙΔΙ και το άλλο το πράσινο το ΓΑΠ.. έκαναν τις ΙΔΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ.

Το ΓΑΠ θα μετεξελιχθει σε Αριστερο Αντιμνημονιακο Συστημα ΠΑΣΟΚ plus Gap
ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ… ουτε με μπριζες… δεν ηταν τυχαια ΚΑΙ η αναφορα/αντιγραφη του Σφουγγαρακη της δηλωσης Φερυ μερι κομμουνιστων και αριστερης στροφης σε Ελλαδα και Ευρωπη… και της Βαιμαρης το λουρι… κρεμμεται… ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ για να ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στους ΔΑνειστες… και να ερθουν οι Δανειστες να πουν… ΕΚΛΟΓΕΣ η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.-

Αυτο το καταπτιστο πολιτικο συστημα, λειτουργει με Κομματικη Πειθαρχια και με Ασυλια.. αυτες οι 2 τατανες εχουν καταστρεψει την Πατριδα. Εναι καποιος ικανος να μου εξηγησει πειστικα γιατι διαγραφουν εναν διαφωνουντα…??

Εφτασε το Μπεννυ (αφου μας διαβασε !!) να δωσει Ασυλια στους Δκτες των Ασφαλιστικων Ταμειων…για το ΜΗ=-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ και αδικαιολογητο κουρεμα της περιουσιας των εργαζομενων.
Εχω να ενημερωσω τους Δκτες ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.. ανεπριστρεπτι. Εχουν ακομη 25 μερες χρονο να παραιτηθουν τα ΔΣ…

Με απογοητευσε ο Καραμανλης με το ΝΑΙ σε ΟΛΑ.- Ηταν ο ΜΟΝΟΣ ο οποιος θα μπορουσε να παρει την Ελλαδα πανω του.

Παμε στους Συμβουλους. Εφοσον τα ΓΙΔΙΑ ειναι ο ορισμος της ασχετοσυνης και εμεις τους πληρωνουμε και στρατιες συμβουλων..ΓΙΑΤΙ δε μας κυβερνουν επισημα οι Συμβουλοι ?
Τουλαχιστον να κανουμε κουβενατ με ΓΝΩΣΤΕΣ με πρακτικα επιχειρηματα. Τα ΓΙΔΙΑ τι τα θελουμε ? για τροχονομους επιθυμιων ?

Οταν η πολιτικη ΟΜΕΡΤΑ κρυβει με ΔΟΛΟ την Εσωτερικη Χρεοκοπια …. και ΠΟΥΛΑΕΙ αυτη την πιθανολογουμενη ΣΤΑΣΗ Π[ΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ…..
εννοω την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ= το κρατος δε θα εχει να πληρωσει τα εξοδα του – ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ… ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ $ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΟΥ… ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ? ” Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ γ αυτο και την ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΕ ΣΤΑΧΤΗ “?

Η Δημοκρατια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ.

ΣΑΠΙΟ ειναι το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Κομματικη Δανειακη Ενημεροτητα
να ρωτησω τον Φερυ κατι… ρε παλικαρι μου.. ΓΙΑΤΙ συναινεσες να πληρωσει ο Λαος τα χρεη της ΙΠΠΟΣΥΓΓΡΟΥ ? εσυ δε χρωστας.. αρα δεν εχεις ιδιον οφελος.. ΓΙΑΤΙ τους δινεις Κομματικη Δανειακη Ενημεροτητα?? Τωρα που εφυγες απο το καδρο…. ( λεμε τωρα.. ) ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ 2 ? Εχεις φανταστει ποσο ξυλο θα φας εσυ ειδικα?
Φερυ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΙΑΣ… !! οι αλλοι 2 ειναι ΒΟΘΡΟΙ…εσυ ΞΕΠΛΑΙΝΕΙΣ και στο λεω ετσι στα ισια και να θελεις καλεσε με να τα πουμε και δημοσια. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ.-

Αυτος ο Ιερος τοπος ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ και ΜΕΛΛΟΝ. Εχουμε την Παγαγιά να μας προστατευει. Ειμαστε ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ… αλλα πολλοι απο εμας καναμε ειλικρινη εξομολογηση στη Σημαια. Οποιος δεν καταλαβαινει τι σημαινει αυτο που γραφω καλα ειναι να καθησει και να το σκεφτει. Ο τοπος ΔΕΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ρε ΓΙΔΙΑ… ο τοπος η Πατριδα ειναι τα 11 μυρια που ανασαινουν τον ιδιο αερα και στοχαζονται κοιτωντας ψηλα τον Γαλαζιο Ουρανο. Κανενος ειδους εκβιασμος-βιασμος δεν θα περασει οπως πιστευετε. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ ειναι στα γονιδια σας. Ο φοβος σας ειναι το οπλο μας. Η Γνωση μας ειναι ο ΕΧΘΡΟΣ σας. Η Μαχη μας για την Αληθεια δε θα εχει τελος. Εσεις θα εχετε ενα τελος, ΧΩΡΙΣ Λαϊκη Ασυλια.
Οσο Νυχτωνει το Χρεος μεγαλωνει. Μεγαλωνει και το χρεος ολων μας απεναντι στην Πατριδα στα παιδια μας και στα παιδια των συνελληνων.

Π₪₪₪₪Π

http://olympia.gr/2012/02/13/psi-greek-loan/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου