Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Την «ισχυρή δημοκρατία» μας δεν την πτοούν μερικές χιλιάδες αυτοκτονίες.

Από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, οι εγκάθετοι στα καθεστωτικά ΜΜΕ, μας πιπιλίζουν το μυαλό για την «ισχυρή δημοκρατία» μας, για το ότι υπεύθυνοι είμαστε εμείς που «μαζί τα φάγαμε» και που ψηφίζουμε αυτούς τους πολιτικούς και άλλα ανέκδοτα για αγρίους. Μιλάμε δηλαδή για την δημοκρατία στην οποία εμείς οι "φταίχτες", άλλο ψηφίσαμε και τελικά μας προέκυψε ο δοτός τραπεζίτης κ. Παπαδήμος. Σ’ αυτή την «ισχυρή δημοκρατία» των αδιεξόδων, αυτοκτονούν χιλιάδες μη προβεβλημένοι Έλληνες συμπατριώτες μας, τις οποίες αυτοκτονίες τα καθεστωτικά ΜΜΕ απαξιούν καν να αναφέρουν. Οι δε «δημοκράτες» πολιτικοί μας, συνεχίζουν να γεμίζουν τα ψηφοδέλτια που μας πετούν στο πρόσωπο, με τους κλώνους τους και τους προβεβλημένους του ολιγαρχικού συστήματος, αδιαφορώντας για τις δικές μας αξίες, για τις αξίες των δικών μας παιδιών, τα οποία θα πρέπει να γίνουν υποτελείς στους δικούς τους γόνους

Στην Τυνησία αυτοκτόνησε ένας νεαρός στον οποίο οι αρχές δεν χορηγούσαν άδεια μικροπωλητή, με συνέπεια να επαναστατήσει ολόκληρη η χώρα και να γκρεμίσει το καθεστώς. Αντίθετα εδώ στην Ελλάδα της «ισχυρής δημοκρατίας», παρότι αυτοκτονούν χιλιάδες συμπατριώτες μας, όπως η σημερινή αυτοκτονία στην πλατεία Συντάγματος (την οποία έτσι αναγκάστηκαν τα ΜΜΕ να αναφέρουν), δεν κουνιέται φύλλο. Καρφωμένοι όλοι στους καναπέδες μας με το φραπεδάκι και την πίστα στο χέρι, παρακωλυθούμε τα συμβαίνοντα, λες και ότι δεν θα κτυπήσει το κακό και τη δική μας πόρτα σε λίγο.

Έλληνες μην αυτοκτονείτε. Είστε όλοι απαραίτητοι για να τους συντρίψουμε. Είμαστε όλοι ίσοι, όλοι ισάξιοι και όλοι έχουμε λόγο στα κοινά. Το αίμα των αδικοχαμένων θα στοιχειώσει την «ισχυρή δημοκρατία» τους.
Η κρίση εντείνεται, η κατάρρευσή τους είναι προ των πυλών και η Ανάσταση της πραγματικής δημοκρατίας, στον τόπο που τη γέννησε, έρχεται.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2012/04/blog-post_1337.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου