Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Όλοι χτυπάνε τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι δουλεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναγόρευσε τον ΣΥΡΙΖΑ σε κύριο αντίπαλο κόμμα εξουσίας και τον κατηγορεί ότι θα καταστρέψει τη χώρα, ότι θα μας γυρίσει στη δραχμή, χωρίς να αντιλαμβάνεται ο δυστυχής ότι το ποσοστό των Ελλήνων που θέλουν να γυρίσουμε στη δραχμή ανέρχεται ραγδαία, ξεπερνώντας ήδη κατά πολύ το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και επομένως έτσι ανοίγει νέους δρόμους στο εκλογικό σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση έκανε το ίδιο λάθος να αναδείξει άλλον αντίπαλο, τον Πάνο Καμμένο, τον οποίο πήρε από το πουθενά και τον πήγε πάνω από 10%. Τώρα ανεβάζει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση της χώρας. Δικαίωμά του.

Ο κ. Βενιζέλος, έχει κάθε λόγο να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και να κινδυνολογεί, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ κατάπιε ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ. Τι να πει ο άνθρωπος!!!

Το ΚΚΕ, πιστός στυλοβάτης και τρόφιμος του αποτυχημένου σάπιου πολιτικού συστήματος, αγωνίζεται και τώρα να το στηρίξει στα πόδια του. Δια στόματος της τελειωμένης πολιτικά κ. Παπαρήγα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξαπατά το λαό. Προφανώς το ΚΚΕ, προβάλει τον εαυτό του ως την μόνη πολιτική δύναμη που λέει πάντα την αλήθεια. Καλό θα ήταν όμως να μας εξηγήσει το ΚΚΕ γιατί θεωρεί ότι έχει μόνο δικαιώματα και λαμβάνει απολαβές από το ισχύον πολιτικό σύστημα και δεν έχει υποχρεώσεις; Καλύτερα θα ήταν να καθίσει και να σκεφτεί το ΚΚΕ, γιατί μειώνεται η δική του δύναμη υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στις νέες δημοσκοπήσεις.

Ο κ. Κουβέλης, που τόσο πολύ ήθελε να συμμετάσχει σε μνημονιακή κυβέρνηση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και φοβήθηκε την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και τον χαρακτηρισμό του ίδιου ως «νέου Τσιριμώκου», ξαναπροβάλει και πάλι το ευρωπαϊκό πρόσωπο της ΔΗΜΑΡ και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό. Μπορεί οι νέες δημοσκοπήσεις να «προστατεύουν» την εκλογική του δύναμη, αλλά το βράδυ των εκλογών δεν θα πιστεύει αυτό που θα βλέπει να βγαίνει από τις κάλπες.

Ολόκληρο λοιπόν το πολιτικοοικονομικό σύστημα και τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν βάλει στην μέση τον ΣΥΡΙΖΑ και τον χτυπάνε ανηλεώς, θυματοποιώντας τον στα μάτια των πολιτών και ανεβάζοντας τα ποσοστά του.
Δικαίωμά τους…

hassapis-peter.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου