Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αν είσαι "κασιδιάρης" τότε ή κουρεύεσαι "σύριζα" ή κάνεις το λιοντάρι στα τηλεοπτικά τσίρκα του κατεστημένου


Αυτό που είδαμε σήμερα δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια προσχεδιασμένη παράσταση για την οποία ο κουρεμένος "κασιδιάρης" της Χρυσής Αυγής είχε κάνει από προχθές πρόβες, σε ένα λεκτικό ξεκατίνιασμα με τον ιδεολογικό "παππού" του, τον Κ. Πλεύρη.
Η Χρυσή Αυγή κέρδισε ένα πλασματικό 7%, όχι γιατί έπεισε πολιτικά κάποιους Έλληνες , αλλά επειδή έδωσε κάμποσες "πετυχημένες" παραστάσεις "ριζοσπαστισμού".
Το κόλπο παλιό όσο παλιά είναι και η αρρώστια της χολέρας, που ενυπάρχει στον εγκέφαλο όσων ασπάζονται τη νεοναζιστική - νεοπαγανιστική - εωσφορική και σε κάθε περίπτωση νεοταξική κοσμοθεωρία.

Είδαν λοιπόν ότι άρχισε να φεύγει ένας - ένας από το θέατρο σκιών που έστησαν στο "οικόπεδο" που τους είχε αφήσει εδώ και χρόνια κυρίως η αριστερά, και έδωσαν μια τηλεοπτική παράσταση προκειμένου να δείξουν στους αφελείς και χάσκοντες τηλεομήρους - ψηφοφόρους, ότι δήθεν είναι "αντισυστημικοί" και τέλος πάντων ότι "διώκονται" από όσους δουλεύουν και στηρίζουν το σύστημα.

Όταν όμως δέχονταν τις κρυφές επιχορηγήσεις των ανθρώπων του συστήματος, όταν κατ΄εντολήν τους έμπαιναν σαν σφήνα και σαν προβοκατορικός στρατός ανάμεσα στον κόσμο που διαδήλωνε εναντίον του συστήματος, όταν λειτουργούσαν ως επικουρικό σώμα των πραιτωριανών του συστήματος, σε ποιά κωλότσεπη είχαν βάλει τον ριζοσπαστιμό και την αντισυστημική τους "ιδεολογία";

Ας μην κοροϊδευόμαστε.

Ούτε "ήρωες" του ...αντισυστημικού αγώνα είναι, ούτε "θύματα" της εξουσίας των καναλαρχών και των άλλων συμμοριτών της Νέας Τάξης Πράγμάτων.

Είναι η δυσώδης απόληξη του αποχετευτικού δικτύου που κατασκεύασε το "σύστημα" εναντίον του οποίου δήθεν "μάχονται".
Ενός πολυπλόκαμου δικτύου, που κατασκευάστηκε μόνο για έναν λόγο. Για να "αποχετεύεται", όταν χρειάζεται, η δίκαιη λαϊκή και εθνική αγανάκτηση, ώστε να μην γίνει ποτέ εξέγερση.
Η Χρυσή Αυγή όπως και πολλοί άλλοι παλιάτσοι που έχουν μεταμφιεστεί σε streetfighters δεν είναι παρά τα εξαρτήματα του απαίσιου και δυσώδους αποχετευτικού δικτύου της Νέας Τάξης.

klassikoperiptosi.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου