Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε… μα η ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ. μένει

Επιτέλους έχουμε νέα κυβέρνηση. Και βέβαια όπως είχαμε σημειώσει από τις 7 Μαΐου, το διακύβευμα των εκλογών δεν ήταν οι πολιτικές, τα μνημόνια κλπ, αλλά η κουτάλα και η καρέκλα. Και πιο συγκεκριμένα αν θα την κρατούν και θα την μοιράζουν οι ίδιοι ή θα αλλάξουν τα πρόσωπα πίσω από τις μαριονέτες.

Με μια φοβερή ικανότητα αυτοσυντήρησης λοιπόν, η ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ. κάνει πάλι κουμάντο. Και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ο Αντωνάκης πρωθυπουργός, ο χοντρός κουμάντο. Εδώ μέσα σε δύο χρόνια κατέστρεψε τον ΓΑΠ, σκεφτείτε τώρα.

Του πήρε λοιπόν με την εντολή του ΣΗμίτη, την οικονομία και τα έργα- ενέργεια και τον άφησε να παίζει τον πρωθυπουργό στα υπόλοιπα, που έχουν μόνο έξοδα.

Και τελικά η εγχώρια διαπλοκή, κατάφερε να ελέγχει το μικρόκοσμό μας.

Καταφέραμε λοιπόν να βάλουμε αυτούς που δημιούργησαν τα προβλήματα (Σημητικούς), αυτούς που το συντήρησαν (ΝΔ, μητσοτακοντόρες) και αυτούς που το βγάλαν ξεκάθαρα στην επιφάνεια (ΓΑΠατους, Βενιζέλους) να μαζευτούν για να μας τα λύσουν.

Α! Και για όσους ονειρευόταν να τιμωρηθούν τουλάχιστον οι τελευταίοι (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου) ας γυρίσουν πλευρό και ας συνεχίσουν τον μακάριο ύπνο τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου