Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Τι γιορτάζουμε σήμερα;

Draghi: "Die Länder müssen Souveränität abgeben"
Ντράγκι: Οι χώρες πρέπει να παραδώσουν κυριαρχία

Με την ενθάρρυνση της ΤτΕ, και με ανθρώπους της πλήρους αποδοχής των "Ευρωπαίων", από το 1996-99 και μετά, με πολιτειακό σύστημα "Ευρωπαϊκής" έμπνευσης (ποιοί άλλοι έχουν Προεδρευομένη Δημοκρατία μαϊμού;), με ντόπια άρχουσα οικονομική τάξη διορισμένη ή αγορασμένη από Γερμανικό (και πολύ λιγότερο Γαλλικό) κεφάλαιο, με πολιτικούς λαδωμένους από Γερμανικές εταιρίες, με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο σε ρόλο "Πρεσβείας", και την WWF καπέλο στον ΣΕΒ, με διαγωνισμούς μαϊμούδες υπέρ "Ευρωπαίων" ή ντόπιων συνεταίρων τους, με εισαγωγή Γερμανικών Νόμων δήθεν για την προστασία του Περιβάλλοντος, με δανεικά για να καταναλώνουμε ευημερία Siemens, Miele, Gaggenau, Bosch, VW, Porsche, Praktiker, Lidl, Media Markt και δεν ξέρω τι άλλο, με κυβερνήσεις μόνο με την προηγούμενη αποδοχή από το αόρατο μαύρο χέρι... Με νοοτροπία παροχών που κάνουν το Cloward-Piven να είναι για παιδική χαρά... Με επιδοτήσεις για να μην παράγουμε, να μην φυτεύουμε, να μην εξάγουμε... Με όλα αυτά φτάσαμε εδώ.

Τα νούμερα είναι αμείλικτα. Τα ελλείμματά μας είναι το πλεόνασμά τους. Η κατανάλωσή μας, με δανεικά, είναι το ΑΕΠ τους. Σε αντάλλαγμα της κουζίνας Miele, και της Γέφυρας στο Ρίο, τώρα θέλουν κυριαρχία.

ΟΧΙ.

Προτιμώ φτωχός και πεινασμένος. Και θα φάω πρώτα τους Πασόκους. Μόνο εκτός Ευρωζώνης θα έχουμε πιθανότητα να πατήσουμε στα πόδια μας. Μέσα στην Ευρωζώνη θα εκχωρούμε κυριαρχία για να τρώμε τα αποφάγια τους. Έξω από την Ευρωζώνη τώρα.

Αυτό είναι το σημερινό ΟΧΙ.

Τον τίτλο και το λινκ στο Spiegel μα τα έδωσε η ThW.

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου