Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Το φρενοκομείο του δωσίλογου θράσους…

Έχει υπογραμμιστεί επανειλημμένα:
«Ένας από τους πιο παραγωγικούς τομείς των κατοχικών δυνάμεων είναι αυτός του ασύδοτου και ασύστολου εμπαιγμού μας και των ευρηματικών εκβιαστικών διλημμάτων.
Πολλαπλασιάζουν και εμπλουτίζουν τα τρομοκρατικά, εκβιαστικά τους διλλήματα, με τέτοια συχνότητα και τόση αυθάδεια που σου φέρνει παραζάλη.
Το «ευρώ ή χάος», των τελευταίων εκλογών, ήταν το στρατηγικό εύρημα της απάτης και του εμπαιγμού μας.
Η «ευρηματικότητα», όμως του δωσιλογισμού τους δεν έχει όρια: Σε κάθε νέα συμφορά «εμπλούτιζαν» το λεκτικό οπλοστάσιο των εκβιαστικών τους διλημμάτων...».


Πιο αναλυτικά για τον πλούτο των δωσίλογων εκβιαστικών διλλημάτων διαβάστε ΕΔΩ.

Το δωσίλογο, ωστόσο, θράσος τους δεν έχει όρια και αναστολές. Κατακλύζει τα πάντα με μορφές καταιγιστικής φρενοβλάβειας: Το εμφανίζουν και σαν «σωτηρία» μας!!!

Σφαγιάζουν τον ελληνικό λαό και τον «κλειδώνουν» στα φέρετρα των μαφιών του χρήματος, με κτηνώδη λύσσα, για τη …σωτηρία του!!!

Καταστρέφουν και ξεπουλούν τη χώρα, τη μετατρέπουν σε δουκάτο της πλανητικής και ευρωπαϊκής χούντας, με τον ηδονισμό του σαδιστή δολοφόνου, και κομπάζουν για το «εθνοσωτήριο» έργο τους: Βαπτίζουν τη δωσίλογη, κατοχική ΦΡΙΚΗ σε …σωτηρία της Ελλάδας!!!

Τα σκήπτρα αυτής της δωσίλογης παράνοιας τα έχει, ασφαλώς, ο Βενιζέλος: Αυτός εφευρίσκει πάντα νέα ταχυδακτυλουργικά τρικ δωσίλογης ρητορείας και εμπαιγμού μας.

Τώρα με ύφος βαρύγδουπης αυθάδειας επιχειρεί ΟΧΙ μόνο να μας πείσει ότι μοχθεί καθημερινά για τη σωτηρίας μας(!!!), αλλά είναι και «θυμωμένος» με τους τροϊκανούς που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε «προτεκτοράτο»!!!

Τι απύθμενο, δωσίλογο και φρενοβλαβές θράσος: Αυτός που υπέγραψε τις ρυθμίσεις που μετατρέπουν την Ελλάδα σε προτεκτοράτο, από τις κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις, σήμερα παραστάνει το «θυμωμένο»!!!
Πιο συγκεκριμένα διαβάστε ΕΔΩ.

Μια άλλη αποκρουστική πτυχή του δωσίλογου θράσους των ανδρεικέλων είναι η ΜΕΓΑΛΗ απάτη γύρω από τις ανακεφαλαιώσεις των τραπεζών.

Μας λένε, λοιπόν, για πολλοστή φορά ότι πρέπει να αποδεχτούμε τη νέα λεηλασία και τη σφαγή μας για να πάρουμε τη δόση και να γίνει ανακεφαλαίωση των τραπεζών. Δηλαδή να πάρουν οι τράπεζες τα 25 δισ. ευρώ για να τα ρίξουν στην … «αγορά»!!!

Το ίδιο παραμύθι το λένε από τον Καραμανλή ακόμα, τότε που χαρίστηκαν στους τραπεζίτες 28 δισ. ευρώ…

Έκτοτε οι τραπεζίτες πήραν γύρω στα 200 δισ. ευρώ και η «αγορά» καταβαραθρώθηκε ακόμα περισσότερο και μετράει, σήμερα, εκατοντάδες χιλιάδες «λουκέτα», εκατομμύρια χρεοκοπημένους και κατεστραμμένους Έλληνες και 1,5 εκατομμύρια άνεργους!!!

Όλα αυτά τα χρόνια σφάζανε κυριολεκτικά τον ελληνικό λαό, του στράγγιζαν, σαν πεινασμένες ύαινες, όλο του το αίμα, ΠΑΝΤΑ για να πάρουμε τις δόσεις και να πάνε, στο μεγαλύτερο μέρος τους, τα δισ. ευρώ στις τράπεζες για να τα «ρίξουν στην αγορά» και η «αγορά» καταστρεφόταν ακόμα σε μεγαλύτερο βαθμό, έπεφτε στο βάραθρο της γενικής χρεοκοπίας και το χρέος πολλαπλασιαζόταν και κάλπαζε…

ΟΛΑ, λοιπόν, για τους τραπεζίτες, για τη σωτηρία των τραπεζών…

Και έχουν το αβυσσαλέο θράσος, το θράσος του έμμισθου μπράβου της διεθνούς χρηματιστηριακής μαφίας, να υποστηρίζουν ακόμα ότι η «σωτηρία» της «αγοράς» βρίσκεται στην «ανακεφαλαιοποίηση» των τραπεζών: Στους ασύδοτους και αναίσχυντους αυτούς τοκογλύφους που κερδοσκοπούν πάνω στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ λεηλασία και ΠΤΩΧΕΥΣΗ του ελληνικού λαού, πάνω στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ καταστροφή της Ελλάδας, πάνω στη μετατροπή της χώρας σε ΑΠΟΙΚΙΑ των πλανητικών τοκογλύφων…

Θα ανεχτούμε ακόμα αυτούς τους ΑΧΡΕΙΟΥΣ; Τα απανθρωπάρια της ψυχρής εκτέλεσής μας;

resaltomag.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου