Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Τρόμαξαν οι Αλβανοί μετά τη δήλωση Αβραμόπουλου...


Σύμφωνα με πληροφορίες πανικό προκάλεσε στην Αλβανία η απάντηση Αβραμόπουλου στα περί Πρέβεζας του Μπερίσα. Τέτοια ήταν η τρομάρα που πήραν που έφτασαν σε σημείο να σκέφτονται μέχρι και να μας παραχωρήσουν τη Βόρειο Ήπειρο!

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωση του Δ. Αβραμόπουλου είναι η εξής:
«Οι πολιτικοί δεν σκέπτονται και μιλούν κοιτώντας εκατό χρόνια πίσω, αλλά βλέποντας εκατό χρόνια μπροστά».

Φανταστική δήλωση! Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους βαράει έτσι... Ο αργόσχολος κρατικοδίαιτος ο Παυλίδης τη σκέφτηκε;

100 χρόνια μπροστά βλέπουν Δημήτρη μου και γι' αυτό κάνουν τέτοιες δηλώσεις... και εσύ αντί να απαντήσεις ότι για κάθε ένα Τσάμη θα σας δείχνουμε 1000 Βορειοηπειρώτες για να δούμε στο τέλος ποιος έχει μειονότητα και ποιος κατέχει εδάφη του άλλου... το παίζεις μοντέρνος και τους λες να σκεφτούνε τι λένε...

Τραγικό...

ΥΓ. Αλήθεια ο κολαούζος του statesman.gr, αυτός ο Παυλίδης, γιατί δεν τη κλείνει τη σελίδα; Αφού από την ώρα που έγινες υπουργός και ξαναβολευτήκε σε θέσεις την έχει εγκαταλείψει τελείως... οι ρεμπεσκέδες είχαν το θράσος να μας την πούνε πριν μερικούς μήνες και να πούνε ότι με συνέλαβε η Δίωξη!! Εγώ Δημητράκη μου συνεχίζω να είμαι εδώ κάθε μέρα σε αντίθεση με τα τροκτικά που μασάνε πάλι κρατικό χρήμα και συνεχίζουν να έχουν διαφήμιση του ΤΤ... Σα δεν ντρέπεστε ρε;

dexiextrem.blogspot.gr

1 σχόλια:

efipposefippos@yahoo.com είπε...

Είναι γεγονός ότι όταν κλάνει ο Αγαμόπουλος ενεργοποιούνται οι συναγερμοί στη Τεργέστη! Έτσι, τα Τίρανα που βρίσκονται ενδιαμέσως, είναι φυσικό να πανικοβληθούν!
Τώρα, μόνη ελπίδα της Ελλάδος είναι να βάλουμε και τους υπόλοιπους 300 να ...κλάσουν, μπας κα τρομάξουμε και τον Ομπάμα!

Δημοσίευση σχολίου