Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Ποιάς χώρας είναι Υπουργός Οικονομικών ο Στουρνάρας;

ΔΤ EBIKEN για Κόστος Ενέργειας

Ο κύριος Υπουργός Οικονομικών, επικαλούμενος στοιχεία της EUROSTAT για το 2012 δήλωσε ότι το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας για την βιομηχανία στην Ελλάδα είναι κάτω από τον ευρωπαϊκό μέ σο όρο.

Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική. Όλες οι χώρες προσπαθούν να στηρίξουν στην οικονομία τους και την παραγωγή τους. Η βιομηχανία στην Ευρώπη έχει ενέργεια με διμερείς συμβάσεις, φθηνότερες από αυτές που δημοσιεύει η Eurostat. Έχει φοροαπαλλαγές. Έχει απαλλαγές από τέλη ΑΠΕ. Η Ισπανία, Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Γερμανία έχουν πάρει μέτρα μείωσης του κόστους ενέργειας. Για όλους και για την βιομηχανία.

Δεν θέλει φιλοσοφία... Όταν πετάς λεφτά για να ΜΗΝ έχεις ρεύμα, που μετά περνάς στον λογαριασμό ρεύματος, έχεις λιγότερο και ακριβότερο ρεύμα. Όταν όλες οι χώρες φροντίζουν να έχει η βιομηχανία τους φτηνή ενέργεια, όσοι δεν το κάνουν απλά κλείνουν την βιομηχανία τους υπέρ της ξένης βιομηχανίας.

Για να στηρίξεις την οικονομία σου κάνεις ό,τι μπορείς για να στηρίξεις την παραγωγή σου, τον κόσμο σου. Εμείς έχουμε, πότε ιδεοληπτικά βούρλα, πότε συμπλεγματικά ανιψάκια και πότε υπαλληλάκια του ΟΟΣΑ που προσπαθούν να στηρίξουν τις άλλες οικονομίες. Κακοί οι Έλληνες, καλοί οι ξένοι.

 

Το μυστικό δεν είναι το κουκούλωμα σε κρυφά ελλείμματα, και ΟΟΑΣΑιες σοφιστείες κουτοπόνηρου υπαλληλίσκου. Το μυστικό είναι φτηνή ενέργεια. Κόψτε τις ΑΠΕ, μειώστε το αέριο. Στενοχωρείστε 3-4 ΑΠΕτεώνες και αφήστε μας στα ζόρια μας.

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου