Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αφού δεν μπορούμε να αναστήσουμε το θύμα γιατί να πειράξουμε το δολοφόνο;

Τελικά έχουν πολύ πλάκα κάποια παπαγαλάκια στα καθεστωτικά ΜΜΕ με τον τρόπο που προσπαθούν να κάνουν προπαγάνδα για να διασώσουν το σύστημα που τα μισθοδοτεί. Η πλάκα όμως γίνεται βραχνάς όταν συνειδητοποιούμε πως δυστυχώς αυτή η χονδροειδής προπαγάνδα καταπίνεται αμάσητη από εκατομμύρια συμπολίτες μας.

Σήμερα το πρωϊ λοιπόν παρακολουθήσαμε έναν προπαγανδιστικό (δήθεν καθημερινό απλοϊκό) διάλογο μεταξύ δύο έμπειρων μισθοδοτούμενων από το σύστημα. Φυσικά θα αντιληφθείτε αμέσως ότι παρόμοιους διαλόγους ακούμε όλοι κάθε μέρα.

Το συμπέρασμα του διαλόγου ήταν ότι "όποιος δεν έχει συγκεκριμένη πρόταση για το πώς θα βρουν δουλειά ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι, καλύτερα να μην μιλάει. Όποιος δεν μας λέει που θα βρει τα χρήματα για να αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις να καθίσει στην άκρη γιατί η κατάσταση είναι σοβαρή και δεν είναι για αστεία".

Ενώ δηλαδή έχουμε μια συγκεκριμένη πολιτικοοικονομική ολιγαρχία που μας έφερε σε αυτή την οικτρή κατάσταση, το μήνυμα που μας περνάει στο υποσυνείδητο το σύστημα είναι ότι αυτή η ολιγαρχία θα πρέπει να μείνει στο απυρόβλητο και αντίθετα να απομονωθεί οποιοσδήποτε άλλος που δεν έχει άμεση λύση για να εξαλείψει τα εγκλήματα της ολιγαρχίας!!!!!!

Στην ουσία τι μας είπαν οι δύο πρωϊνοί προπαγανδιστές; Μας είπαν πως: «Αφού δεν μπορούμε να αναστήσουμε το θύμα γιατί να πειράξουμε το δολοφόνο;». Ας αφήσουμε λοιπόν τον δολοφόνο ατιμώρητο να δημιουργεί νέα θύματα Αυτή είναι στη βάση της η απαίτηση του συστήματος.
Θα την καταπιούμε αμάσητη;

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου