Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Άντε παιδιά να ξεπουλήσουμε!!!

Η χρονιά του δράκου!!!

Φως στο τούνελ περιμένουν να δουν οι Έλληνες, και την ανάπτυξη να κατεβαίνει από το μονοπάτι του Θεού, να γυρίζει τηνη πλάτη στους ευρωπαίους και να στρογγυλοκάθεται στην Ελλάδα.

Και γιατί όχι, ωραίο κλίμα έχουμε, παραλίες μοναδικές, ήλιο, θάλασσα, ωραίο φαγητό, κρασάκι, τι άλλο θέλει δηλαδή;

Φως στο τούνελ και τις επενδύσεις να έρχονται από τον δρόμο του μεταξιού αργά και στοχευμένα. Τί θέλουν οι Κινέζοι φίλοι μας για να κατσικωθούν στην Ελλάδα;
Να έρθουν με αεροπλάνα, τρένα και καράβια οι ορδές των επενδυτών; Να φέρουν τα ωραία τους γουάν και να πλημμυρίσει η Ελληνική αγορά;

Θέλουν λιμάνια, ναυτιλία, τρένα και αεροδρόμια γιατί σου λέει μεγάλο ταξίδι θα κάνουμε, τόνους γουαν θα μεταφέρουμε, να μην έχουμε τα δικά μας μέσα;
Σωστοί οι Κινέζοι και σωστά προσανατολισμένοι. Η νέα μεγάλη δύναμη θα παρελάσει σε ολόκληρη την επικράτεια ας την διευκολύνουμε στην μεταφορά.

Δευτερεύοντες στόχοι είναι οι επενδύσεις στους κλάδους της εμπορίας τροφίμων, σιγά μην δώσουμε προϊόντα στους Κινέζους, στόχος δεν είναι οι εξαγωγές σε μια τεράστια αγορά, αλλά το ξεπούλημα λιμανιών και τρένων.

Για περάστε, ότι πάρετε κάτω του κόστους, διαλιέξτεεε, διαλαλεί ο μεσιέ Σαμαράς, ξεπουλάμε άντε να πέφτει το γουάν να δούμε φως στο τούνελ.

Οι Έλληνες είναι καλοί εργάτες, δουλεύουν απλήρωτοι, δεν απεργούν και όταν θελήσουν να απεργήσουν επιστρατεύονται, δεν σκέφτονται διότι απαγορεύεται, εκπαιδεύτηκαν να τρώνε ελάχιστα για να πληρώνουν φόρους, χαράτσια, και ότι άλλο τους επιβάλετε, δεν αντιδρούν διότι όλοι μαζί περιμένουν να δουν το φως.

Τώρα αν είναι το φως στο δρόμο προς τον παράδεισο της ανάπτυξης ή του Αγίου Πέτρου δεν έχει διευκρινιστεί και δεν έχει και μεγάλη σημασία, σε άλλες χώρες ο δρόμος της ανάπτυξης είναι στρωμένος με ροδοπέταλα εδώ θα στρωθεί με με ότι στοιχίζει φθηνότερα, με Έλληνες!

Μην ακούτε το Λοβέρδο που λέει πως δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι-Ελληνες, οι κυβερνώντες να είναι καλά και όλα θα γίνουν.

Να είστε ρεαλιστές,τα νοσοκομεία δεν λειτουργούν, τα παιδιά λυποθυμούν, οι γέροι φυτοζωούν, οι νέοι δεν έχουν δουλειές, οι δημόσιοι υπάλληλοι απολύονται, ο μισθός είναι 400 ευρουλάκια, η δημόσια παιδεία εκμηδενίστηκε, πόσο θα αντέξουν πιά;

Ο δρόμος της ανάπτυξης στρώνεται, για περάστε, αγοράστε και θαυμάστε, όσο-όσο η Πατρίς τεμαχίζεται και μοιράζεται, εδώ οι καλοί εργάτες, άντε παιδιά να ξεπουλήσουμε!!!!

logiakaiskepseis.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου