Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η ταξική θεώρηση των βιομηχάνων δεν λαθεύει…

Ο Καρλ Λίμπκνεχτ, ο μεγάλος αυτός Γερμανός Επαναστάτης, όταν κάποια άποψή του χειροκροτήθηκε από τους αστούς, την ανακάλεσε αμέσως.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κολακεύεται από τα χειροκροτήματα των βιομηχάνων και των διεθνών αρπακτικών.

Δύο διαμετρικά και ριζικά αντίθετες συμπεριφορές: Του Επαναστάτη και του «αριστερού» λακέ του κεφαλαίου…

Και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύουν ότι θα τον κάνουν «επαναστατικό». Σκέφτονται και αυτοί στο ίδιο μήκος κύματος και με την ίδια οπτική: του πολιτικάντικου καιροσκοπισμού…

Για μία ακόμα φορά ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δασκαλόπουλος χαιρέτισε, με συγχαρητήρια επιστολή του, τη μετατροπή του σχήματος σε ενιαίο κόμμα και τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση!!!

Η βιομήχανοι δεν λαθεύουν. Σαν το πιο διορατικό κομμάτι του κεφαλαίου γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία του καθεστώτος, μετά την παταγώδη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ…

Γι αυτό και ο Δασκαλόπουλος δεν χάνει ευκαιρία να το διατυμπανίζει και να χειροκροτεί το ΣΥΡΙΖΑ.

Να θυμηθούμε και τα άλλα κολακευτικά λόγια του προέδρου των βιομηχάνων, πριν από λίγο καιρό:
«Η Ελλάδα σήμερα βουλιάζει, γιατί έχει μείνει στάσιμη. Πρέπει να ταρακουνηθούμε, για να προχωρήσουμε. Χρειαζόμαστε λοιπόν ρηξικέλευθες πολιτικές και λύσεις ανατρεπτικές. Στο πλαίσιο αυτό, ο ριζοσπαστισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι χρήσιμος. Είναι ευπρόσδεκτος. Περιέχει ένα δυναμικό στοιχείο, απαραίτητο σε μια πραγματικότητα που επιβάλλει έτσι κι αλλιώς ρεαλισμό».

Αυτά για όσους επιμένουν να κατατάσσουν τους εαυτούς τους στους «χρήσιμους ηλιθίους»…

resaltomag.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου