Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Γερμανικές εκλογές. Από αύριο θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Τόσο καιρό τώρα, σχεδόν ένα χρόνο, το «συνταγματικό τόξο» μας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου με την προπαγάνδα του, για τα δήθεν καλά μέτρα που θα έρθουν για την Ελλάδα μετά τις γερμανικές εκλογές. Έπρεπε λέει να σιωπήσουμε όλοι και να εκτελέσουμε πιστά τις γερμανικές εντολές, προκειμένου να μην χαλάσει η πολιτική εικόνα της κ. Μέρκελ. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν, γιατί από αύριο το πρωϊ θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Υποθέτομε λοιπόν, σύμφωνα και από αυτά που δήλωσαν Σαμαράς και Βενιζέλος, ότι από αύριο δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Θα γίνει διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος που έπιασε ο Στουρνάρας. Η κ. Μέρκελ ως θριαμβεύτρια θα επιβραβεύσει τους συνεργαζόμενους στην αποικία χρέους Έλληνες. Θα «κουρέψει» το δημόσιο χρέος, θα εκδώσει ευρωομόλογα, θα επιτρέψει στην ΕΚΤ να μας δανείζει απ’ ευθείας κ.λ.π. Όλοι θα γίνουμε ευτυχισμένοι και στην καλύτερη περίπτωση θα ξαναγυρίσουμε πάλι στα επίπεδα διαβίωσης του 2009, για να μην πούμε ότι θα γίνει και έκρηξη ανάπτυξης.

Από αύριο το πρωϊ το Δ΄ Ράϊχ θα σταματήσει την επεκτατική πολιτική του και θα αγαπήσει ξαφνικά το νότιο προτεκτοράτο του.

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να καταλάβουμε όλοι μας, τι εστί «γερμανικό βερίκοκο».

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου