Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Hellooooo, η Λιάνα είμαι!

Ητανε, που λέτε, ο Γιάννης Μπουτάρης στην πρωινή εκπομπή του Mega. Οχι στου Λιάγκα, αυτός πήγε AΝΤ1. Στην άλλη. Σ' αυτήν που μιλάει για ΙΚΑ, ΔΟΥ, νοσοκομεία, ΦΑΠ, ΦΠΑ και σε αγχώνει πιο πολύ από κηδειόσημο σε κολόνα. Αυτός ο δήμαρχος είναι ειδική περίπτωση. Τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης του, τις βρήκε κιτς. Του άρεσε πολύ το Φεστιβάλ Ομοφυλόφιλης Υπερηφάνειας. Δεν το βρήκε κιτς. Η δημαρχική αισθητική ίσως να θεωρεί καλόγουστο το να φοράει δίμετρος μπετατζής πούλιες, γόβες και φτερά, και να είναι φτιασιδωμένος σαν καρνάβαλος. Τέλος πάντων, αυτόν τον Μπουτάρη εξέλεξαν οι καρντάσηδες, αυτόν θα απολαμβάνουν μέχρι τη λήξη της θητείας του. Επανερχόμεθα στην τηλεοπτική του εμφάνιση στην αγχωτική εκπομπή. Ο κύριος δήμαρχος φορούσε τα καλά του: δηλαδή το βλέμμα και τη ροή λόγου ανθρώπου που επιβίωσε από ολοήμερο εθελοντικό εγκλεισμό στα μπουζούκια και το κεφάλι του έχει γίνει κουρούμπελο από την υπερκατανάλωση... πολιτισμού. Απέναντί του, μεταξύ άλλων, είχε και την αδιάκοπα οργισμένη Λιάνα Κανέλλη.

Ούζο όταν πιεις

Η κυρία Κανέλλη, σε αντίθεση με τον κ. Μπουτάρη, δεν φαίνεται ντάγκλα. Δείχνει σαν να κατάπιε μια πισίνα με καφέ (εσπρέσο σκέτο) και ισοτονικά ποτά. Απελπιστικά φορτσάτη. Η βουλευτίνα του ΚΚΕ μιλούσε σαν ΚΚΕ, επιχειρηματολογούσε σαν ΚΚΕ και όλα πάνω της ήταν ΚΚΕ. ΝΑΤΟ, Κόσοβο, λιμήν Θεσσαλονίκης, διαδηλώσεις, δεξιά και πάνω τούρλα! Οποια όπλα έχει στη φαρέτρα του ο μέσος Μπογιόπουλος τα έχει και η Λιάνα, και τα χρησιμοποιεί!

Ωστόσο, ο ράθυμος Μπουτάρης τρεις ολάκερες φορές -σε διαφορετικά σημεία του διαλόγου- αποκάλεσε την κυρία Κανέλλη «Εύα μου», αναγκάζοντας την τελευταία να τον διορθώσει με... αμερικανικό, σχεδόν ιμπεριαλιστικό χιούμορ: «Hellooooo, η Λιάνα είμαι!»

Πολλοί νόμισαν ότι ο κ. Μπουτάρης, με τη νωχελική φωνή και τα μασημένα φωνήεντα, που μπερδεύονται γλυκά με τα σύμφωνά του δημιουργώντας ένα δολοφονικό κοκτέιλ λέξεων, μπέρδεψε τη Λιάνα Κανέλλη με τη Σαλονικιά Εύα Καϊλή. Λάθος μέγα! Ο περπατημένος δήμαρχος νόμισε ότι συνομιλεί με την Εύα Κανέλλη, ένα μεγάλο αστέρι της νύχτας με αισθαντική φωνή, που φέρει υποψία ηχοχρωμάτων της Κατερίνας Στανίση. Αναφέρονται ενδεικτικά μεγάλες της επιτυχίες όπως: «Ούζο όταν πιεις» (επανεκτέλεση), «Αβυσσος», «Απαρατήρητη», «Γιατί σε χόρεψα».

Ωπα και εβίβα μας!

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου