Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η Δικαιοσύνη είναι απόλυτα συνυπεύθυνη για την κατάντια των Ελλήνων.

Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που εφαρμόζεται σήμερα δεν είναι ελληνικό δίκαιο, αλλά δίκαιο δυνάμεων κατοχής.

Δυστυχώς, η ελληνική Δικαιοσύνη, αντί να επιμείνει αυστηρά στην εφαρμογή του ελληνικού δικαίου, όπως αυτό πηγάζει από το Σύνταγμα των Ελλήνων, τελικά εφαρμόζει το κατοχικό δίκαιο των δανειστών. Το ακριβώς αντίθετο έπραξε το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας αρκετές φορές και πολλά άλλα Συνταγματικά Δικαστήρια άλλων χωρών όπου μπήκε το ΔΝΤ, τα οποία προστάτεψαν τους αντίστοιχους λαούς, εφαρμόζοντας το εθνικό τους δίκαιο και όχι αυτό που επέβαλε το ΔΝΤ και το οποίο ερχόταν σε αντίθεση με τα αντίστοιχα Συντάγματα.

Καλώς έκρινε για τον εαυτό της η ελληνική Δικαιοσύνη, ότι παραβιάστηκε το Σύνταγμα όταν μειώθηκαν οι μισθοί και καταργήθηκε το αφορολόγητο των δικαστών, επαναφέροντάς τα. Καλώς θυμήθηκε ότι είναι μία από τις τρεις εξουσίες. Όμως άφησε το λαό έρμαιο στα χέρια της εκτελεστικής εξουσίας που ελέγχεται από τους δανειστές. Συνιστούν λοιπόν εξίσου παραβίαση του Συντάγματος τα διάφορα χαράτσια που αίρουν τη συνταγματική φύση του φόρου, η κατάργηση του αφορολογήτου στα μικρά εισοδήματα, η κατάργηση της ιδιοκτησίας των Ελλήνων μέσω της (στην πραγματικότητα) δήμευσης εξ αιτίας και πάλι αντισυνταγματικών φόρων, η κατάργηση της ΕΡΤ, η κατάργηση της ισότητας μεταξύ των φορολογουμένων, η θέσπιση παράλογων τεκμηρίων, η επιβολή εξοντωτικών προστίμων, η κατάργηση του εργατικού δικαίου και η εξαθλίωση των εργαζομένων και ένα σωρό άλλες συνταγματικές παραβιάσεις, που εξαθλιώνουν το λαό και οδηγούν πολλούς στην αυτοκτονία.

Είναι λοιπόν απόλυτα συνυπεύθυνη γιατί δεν εφάρμοσε το Σύνταγμα για να προστατέψει τον ελληνικό λαό από την επίθεση του "Δ΄Ραϊχ" και των δανειστών. Εννοείται ότι σύντομα θα κριθεί από το λαό και η ίδια, η οποία και θα πρέπει να αλλάξει θεσμικά συθέμελα.

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου