Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Τα μνημόνια δεν απέτυχαν, αντιθέτως πετυχαίνουν το στόχο τους.

Οι τροϊκανοί δεν είναι αφελείς κουτόφραγκοι. Γνωρίζουν ότι τα δάνεια που δίνουν στην Ελλάδα, πολύ δύσκολα θα επιστραφούν. Στην πραγματικότητα δεν θέλουν κάν να μπορέσει η Ελλάδα να τα επιστρέψει. Τα εξοντωτικά μνημόνια τα οποία επιβάλλουν στο εθελόδουλο πολιτικό σύστημα να υπογράφει, έχουν συγκεκριμένο στόχο. Την αρπαγή του όμορφου ευρωπαϊκού οικοπέδου που λέγεται Ελλάδα.

Αν οι τροϊκανοί ήθελαν να μπορέσει η Ελλάδα να ορθοποδήσει και να είναι σε θέση να επιστρέψει αυτοδύναμα τα δάνεια, θα εφάρμοζαν άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής, προκειμένου να γίνουν αληθινές επενδύσεις και να έρθει ανάπτυξη. Δεν θα μείωναν μόνο το εργασιακό κόστος. Θα μείωναν ταυτόχρονα τους εξοντωτικούς φόρους, θα καταργούσαν την γραφειοκρατία και την διαφθορά στο δημόσιο και θα τόνιζαν τη ρευστότητα στην ελληνική αγορά. Αντί γι’ αυτό, επέβαλαν ένα εξοντωτικό πρόγραμμα το οποίο έχει στόχο (όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος) την πλήρη χρεοκοπία, όχι μόνο του ελληνικού κράτους αλλά και ολόκληρου του λαού. Στη χώρα μας διεξάγεται ένα γιγαντιαίο πείραμα μετάλλαξης της ελληνικής κοινωνίας. Ένα πείραμα βίαιου κοινωνικού μετασχηματισμού σε μια μεταβιομηχανική αποικία.

Η έκθεση του ίδιου του Ευρωκοινοβουλίου, την οποία οι πάντες περιέργως αποσιωπούν, το λέει ξεκάθαρα και περιγραφικά. Η τρόϊκα δεν συμπεριφέρθηκε στην Ελλάδα ως χειρουργός, αλλά ως χασάπης.

Δυστυχώς, σύμμαχος στα σχέδια των τροϊκανών είναι το υπερσυγκεντρωτικό πολίτευμα που ελέγχεται εύκολα από την ντόπια παρασιτική ολιγαρχία, η οποία προσχώρησε στη λογική των μνημονίων για να κερδοσκοπήσει και η ίδια σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας. Προσπαθούν λοιπόν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι οι αλλαγές είναι για το καλό του, ενώ η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου