Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Οι δανειστές επιμένουν στην παραδειγματική τιμωρία των Ελλήνων.

Οι δανειστές επιμένουν στην παραδειγματική τιμωρία των Ελλήνων, προς παραδειγματισμό άλλων λαών. Κανένα άλλο νόημα δεν έχει πλέον αυτή η τιμωρητική διάθεση σε βάρος μας. Εμείς όμως, όχι μόνο το ανεχόμαστε αυτό, αλλά ανεχόμαστε κι από πάνω, να μας εξουσιάζει και να μας νέμεται οικονομικά το ίδιο το πολιτικό σύστημα που μας χρεοκόπησε. Είμαστε εντελώς για τα μπάζα;

Οι δανειστές εκείνο που θέλουν πάντα είναι να παίρνουν τα χρήματά τους πίσω στο ακέραιο μαζί με τον συμφωνηθέντα τόκο. Αν σε βρουν μπόσικο μπορεί να σου αρπάξουν πολλά περισσότερα, όπως συμβαίνει στην περίπτωσή μας.

Στην περίπτωσή μας όμως συνέβη και κάτι ακόμα χειρότερο. Με την απόλυτη συμφωνία του δικού μας πολιτικού συστήματος, τα συμφέροντα των δανειστών έφυγαν από το καθαρά ιδιωτικό επίπεδο και πέρασαν στη δικαιοδοσία της Προτεσταντικής Γερμανίας και του σκληρού ΔΝΤ, οι οποίοι για λογαριασμό της διεθνούς οικονομικής ελίτ, θέλουν να τρομοκρατήσουν τους λαούς με το παράδειγμα των Ελλήνων.

Εκείνο που εμείς οι Έλληνες όμως δεν λέμε να καταλάβουμε είναι πως όσο δεν ανατρέπουμε πολιτικά το σύστημα που μας χρεοκόπησε και μας παρέδωσε στα νύχια των διεθνών οικονομικών τρομοκρατών, τόσο θα μας περιμένουν ακόμα χειρότερα. Κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε, ελπίζουμε μόνο να μην είναι πολύ αργά.

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου