Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Το όραμα του Μεγάλου-Ανδρέα

Έχουμε γράψει πολλά για τον μεγάλο πολιτικό της νεότερης Ελλάδας, τον Μέγα-Λοβέρδο! Η τελευταία του δήλωση, σχετικά με την εθελοντική εργασία των εκπαιδευτικών, ουδόλως μας εξέπληξε.
Ο Μέγας έχει όραμα και ποιοι είμαστε εμείς που θα του το πετάξουμε στον Καιάδα.

Στην "Ελλάς του 2014" υπάρχουν πολιτικοί που παίρνουν πολύ σοβαρά το ρόλο του σωτήρα και γεννούν καταπληκτικές ιδέες, ένας εξ αυτών είναι και ο Ανδρέας μας.
Γράφαμε παλιότερα εδώ αλλά και εδώ τα προσόντα και τις τεράστιες δυνατότητες του μεγάλου πολιτικού άνδρα.

Να μας σώσει θέλει ο Ανδρέας μας και αντιστεκόμαστε! Είναι δυνατόν να μην δουλεύουμε απλήρωτοι, με πόντους-μπόνους μόρια για έναν μελλοντικόοοο διορισμό;
Είναι δυνατόν να παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας και να μην προσφέρουμε τις γνώσεις μας φρή, εδώ κοτζαμ Θεός-Αντωνάκης μας δίνει φρή γουάι-φάι.
Όχι φαί μην χαίρεστε, φάι υπάρχει δωρεάν, διότι στην Ελλάδα εκπαιδευτήκαμε και πλέον τα αρκούδια χορεύουν και νηστικά!

Που πήγε βρε η σοσιαλιστική σας ιδεολογία, να σας θυμίσω τα κόκκινα μεροκάματα που έχτισαν κοτζάμ ΕΣΣΔ και έναν Περισσό, να σας θυμίσω την μεγάλη ιδέα για την έξοδο από το μνημόνιο και την είσοδο στις αγορές, να σας θυμίσω ότι οι Έλληνες έχουν μπέσα και είναι και κιμπάρηδες, ένα μας δίνουν δέκα επιστρέφουμε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε, ο Μέγας-Λοβέρδος, έχει κάνει τα πάντα για την εκπαίδευση σας.
Πρώτα μας έμαθε να ζούμε χωρίς δουλειά, με ένα μικρό επίδομα.
Στη συνέχεια και στα πλαίσια της δια βίου μάθησης, μας έδειξε πως ζουν χωρίς επίδομα, χωρίς περίθαλψη, χωρίς παιδεία.
Τώρα πρέπει να μάθουμε να ζούμε και χωρίς φαγητό, διότι το όραμα του Μεγάλου θέλει θυσίες. Όχι δικές του, εκείνος βάζει το όραμα τα υπόλοιπα δικά μας!

Είναι το προσόν των απανταχού φιλανθρώπων, σκέφτονται για μας, οραματίζονται, κουράζονται -ξέρετε πόσο κουραστικό είναι να σκέφτεσαι;- η υλοποίηση του οράματος όμως είναι όλη δική μας!
Έτσι πρέπει, οι θυσίες είναι για τους ήρωες, και όταν ο ήρωας δουλεύει νηστικός αποδίδει περισσότερο, γίνεται σούπερ ήρωας!
Και ο Μέγας θέλει πολλούς σούπερ ήρωες γύρω του για να υπάρχει!
Κάντε του τη χάρη λοιπόν, αφήστε τον να δει το όραμα του να γίνετε πραγματικότητα, δουλέψτε στο τσάμπα, τι σας ζητάει ο άνθρωπος μια μικρή θυσία, εξ άλλου στην Ελλάδα δεν πεθαίνουν κιόλας οι άνθρωποι ότι και να κάνουν οι τεράστιοι πολιτικοί μας!
Είμαστε εφτάψυχοι οι άτιμοι, ας δώσουμε λοιπόν πέντε-έξι ζωές για το όραμα Λοβέρδου!!!

logiakaiskepseis.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου