Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

"Αυθόρμητες" ...συγκεντρώσεις!

Η συνεύρεσι με τον τον Αρμαγεδώνα

Από τον Ιάσωνα

Στα δελτία δημοσιογραφικών απόψεων ως έχουν εκφυλισθεί οι "ειδήσεις" με φόντο τα γεγονότα, μονοπωλούσε το πιο "σημαντικό" από συστάσεως της ελληνικης Δημοκρατιας. Εμφανώς συγκινημενη ξανθιά εκφωνήτρια μας εξηγούσε ότι "αυτό που βλέπουμε δεν έχει συμβή ποτέ στην Ελλάδα". «Αυθόρμητες συγκεντρωσεις» πολιτών, που κατακλύζουν τις πλατείες των μεγάλων πολεων να υποστηρίξουν την κυβέρνησι.. Ενώ άλλη ακόμη πιο σεμνά διαλογιζομένη είπε: «Οι πολίτες διαδηλώνουν ήρεμα αλλά παραμένουν με αποφασιστικότητα στην πλατεία συνταγματος θέλοντας να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην κυβέρνηση απέναντι στις πιέσεις και τους εκβιασμούς που ασκούνται στη χώρα μας.»

Την επομένη ημέρα ..δεν υπήρχε στέλεχος, μέλος, πολιτευτής της κυβερνήσεως που να μην αναφέρεται στο λαοπρόβλητο της κυβερνήσεως -όπως αποδείχθηκε από τις "αυθορμητες" συναθροισεις- και την αδαμάντινη θέλησι του Πρωθυπουργού να σεβασθή το νέο «κοινωνικό συμβόλαιο» με τον του λαου του. Εξ άλλου αυτό, δηλαδή η «στήριξη» του λαου, ηταν η μονιμη επωδος το πρώτο και το τελευταίο, το μέγιστο το αδιάσειστο το ακατανίκητο των επιχειρημάτων της τρύπιας ρητορικής φαρετρας του Κου Τσιπρα. Ότι δηλαδή «Το μνημημόνιο το κατήργησε ο Λαός» και ότι η «η υλοποίηση των προεκλογικών εξαγγελιών της κυβέρνησης δεν αποτελεί κανενός είδους μονομερή ενέργεια» αλλα υποχρέωσι Του.

Με αυτό εξ άλλου το διανοητικό υπέρ-όπλο φιλοδοξεί η κυβέρνησι ΣΥΡΙΖΑ να θεμελιώση την «γέφυρα» που θα ενώσει το διαπλανητικό υπέρ-χάσμα μεταξύ Ελλάδος / ΣΥΡΙΖΑ και ΕΕ. Έτσι αφού περιφέραμε τις ευφυείς θεωρίες του κου Βαρουφάκη μας, στο Παρίσι στην Ρώμη και έπαθλο θα είναι πλέον όχι να μας δανείζουν αλλά να μας χαρίζουν.. Ενώ η ήττα θα σημάνει την επιστροφή στην «φυσική» μας κοιτίδα την ανατολή ..στο ξανθό ομόδοξο γένος και στους «αδελφούς» μας της ΧΑΜΑΣ στην Παλαιστίνη.

Βεβαίως διαχρονικά η ρητορεία, η συμπεριφορά, η κάθε έκφανσι δράσεως και ενεργείας της κομμουνιστικής αριστεράς ήτο ως εάν είχε ήδη την πλειοψηφία πίσω της. Βαθυτάτη περιφρόνησι προς τους νόμους το κοινοβούλιο τους εκάστοτε εκλεγεμένους αντιπροσώπους. Οιονδήποτε που δεν ήτο σύμφωνος προς την μονομέρεια της. Το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ συνεπικουρούμενο από ακραία αυτό-προσδιοριζόμενα ως εθνικιστικά - εθνικοσοασιαλιστικά λαικά κόμματα εφαρμόζουν την αλάθητη σταλινική συνταγή «Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι προδότης. Να μην συζητάς ποτέ τα γεγονότα ούτε τις ιδέες αλλά να φτύνεις στο πρόσωπο» Αυτό το χαρακτηριστικό του εθνικο-μπλσεβικισμού είναι διάχυτο σε όλη την διαστρωμάτωσι της κοινωνίας, στον τύπο, στην τηλεόρασι, στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως-ιστολόγια όπου συστηματικώς οι ιεροκύρηκες αυτών των σχηματισμών παρουσιάζουν τις αντιδραστικές- οπισθοδρομικές καρυγαλέως αποτυχημένες θεωρίες ως επαναστατικές μεταρρρυθμίσεις ενώ όσοι έχουν ακόμη το θάρρος της γνώμης τους και απορρίπτουν αυτές τις θεωρίες και πράξεις εμφανίζονται ως αντιδραστικοί, εχθροί του Λαού, «αντεπαναστάτες». Το ίδιο επεκτείνεται και στα κεντρωα ή δημοκρατικά σιοσιαλιστικά κόμματα που εξυβρίζονται ως προδοτικά ..

Έτσι η δημοκρτατική φιλεύθερη παράταξις των συνεργασθέντων φιλοευρωπαικών κομμάτων, που έχασε τις εκλογές είναι η «μνημονιακή» και οι οπαδοί της είναι "μερκελιστές", γερμανοτσολιάδες. Η απελθούσα συγκυβέρνησις είναι "προδοτικη" εξυπηρετούσε τα μεγάλα συμφέροντα, τους ολιγάρχες και οδήγησε τον λαό σε "ανθρωπιστική" κρίσι. Αναλόγως ευρωπαίοι αξιωματούχοι σατυρίζονται υβριστικά και και γελοιογράφονται ως ναζί που "σαπωνοποίησαν" τον ελληνικο λαό. Κατ αυτήν την έννοια κάτω από την ερυθρά-ρόζ πουά σημαία της "αμεροληψίας" γίνεται πιστευτή μιά εικόνα των γεγονότων που εχει παραχαραχθεί και επιμελώς φωτο-επεξεργασθεί από την προπαγάνδα. Ενώ ο φόβος μπροστα από την πολυφωνική μονοφωνία του ψεύδους, οδηγεί στην άρνησι της αλήθειας και την επαναδιατύπωσι του ψεύδους με ευγενικέ συναινετικές εκφράσεις. «Όλοι οι Έλληνες θέλουμε η κυβέρνησι να επιτύχη..»

Δηλαδή τί να επιτύχη, αυτή η κυβέρνησι, ώ Συνελληνες Τί?

Την επιστροφή στον κρατισμό, την επαναπρόσληψι των υπεραρίθων απολυθέντων. Την κατάργησι - παύσι των ιδιωτικοποιήσεων? Την γιγάντωσι του κράτους με προσλήψεις ακόμη μερικών χιλαδων καθαρόαιμων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ (ως εάν δεν είναι υπεράριθμοι αυτοί που στελεχώνουν το Δημόσιο) ούτως ή άλλως περιττών γα θέσεις που δεν υπάρχουν και ούτε χρειάζονται? Την κατάργηση των προτύπων σχολείων αριστείας.. Αφού η αριστεία είναι ρετσινιά και ο ρατσιστικός μαρξισμός του υπουγού παιδείας την καταργεί..!! Την Κατάργησι του νόμου "Διαμαντοπούλου" που ειχε υπερψηφισθεί από 265 βουλευτές. Ενώ ΔΕΗ Λιμάνια, Αεροδρόμια Υποδομές όλα πάλι αλά Ολυμπιακη και ΟΣΕ!!! παραμένουν εσαεί κρατικοί υπότροφοι? Ή την διαφαινομένη νομοτελειακη από την ψυχωτική εμμονή της κυβερνήσεως να απορρίπτη ως αποτυχημένα, όλα όσα επέτυχαν οι προηγούμενοι, αρνούμενοι στη πράξι την συνέχισι της δανειακής συμφωνίας επιμελώς παιζοντες «κρυφτούλι» πίσω από μια θεατρική υποκριτική οργουελιανή "νεα ομιλία" και πυθιακούς χρησμούς..?? Για ποιο απ΄όλα να «προσευχηθουμε» στον παναγαθο το βραδυ?

Θα είχε έννοια η ευχή μας αληθώς, αν ομολογούσαμε ειλικρινώς ότι η Ελλάδα θα επιτύχη τότε και μόνο τότε όταν σε όλα αυτά –που οδηγούν στην καταστροφή- αποτύχη η νέα κυβερνησι. Χωρίς καν να τα εφαρμόση αφού αλλάξη πορεία προτού μας καταστρέψη. Αν δηλαδή εγένετο κάποιο θαύμα και συνήρχετο η νεα Κυβερνησι της αριστεράς εν Ελλάδι αντιαμβανομένη την πραγματικότητα που η αθεράπευτη εμμονή στο δόγμα την εμποδίζει να στοχασθή. Όμως και να επιθυμούσαμε την μακροημέρευσι των ψευδαισθήσεων οι δηλώσεις των δημοφιλέστερων συμπρωταγωνιστών υπουργών και στελεχών με το διαρκώς επαναλαμβανομενο κροτάλισμα της ξύλινης γλώσσας δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες. Το "plan b" είναι η συνεύρεσι με τον τον Αρμαγεδώνα.

Ήδη στο σημερινό δελτίο δημοσιογραφικών απόψεων ενημερωθήκαμε για τον προγραμματισμό νέων αυθορμήτων συγκεντρώσεων με αυθόρμητη ώρα συγκεντρώσεως την 5ην απογευματινή της Κυριακής, ώστε οι αυθορμήτως προσερχόμενοι να συντονίσουν τον αυθορμητισμό τους την δεδομένη ημέρα και ώρα,στον προκαθορισμένο χώρο..

Ο ολοκληρωτισμός ως η μεθοδολογία της απόλυτης εξουσίας επί παντός επιστητού (από τη τέχνη την επιστήμη τα γράμματα την πολιτική τα σωματεία, μέχρι και τις ελεύθερες ώρες του Λαού) είναι το σύστημα της καθυποτάξεως και υποταγής όλων στο δόγμα που εκφράζει το αλάθητο κόμμα.. Έτσι δεν υπάχουν διαφωνούντες αλλα προδότες. Δηλαδη, αγαπητοί συνέλληνες, δεν είναι μόνο οι βουλευτες τα στελέχη, οι υπουργοί, οι ψηφοφόροι και οι ευγενείς πολιτισμένοι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ πιστοί στην λαικιά μας κυβέρνησι.. Είναι ένας ολόοκληρος λαός που συγκεντρώνεται άνευ απόντων αυθορμήτως στις πλατείες τα βουνά τα λαγκάδια τα ποτάμια για να στηρίξη αυτή την «επανασταστική» κυβέρνησι από τους εχθρούς της...

gianniotis.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου