Κυριακή 26 Απριλίου 2015

H υπουργός Ράνια, ο Σόρος και το Iνστιτούτο Levi

ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

Την αποκάλυψη κάνει ο Βηματοδότης και είναι πολύ ενδιαφέρουσα μια και δείχνει ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις τα πάνε περίφημα με τα λόμπι του πλανήτη-τόσο τα ανατολικά όσο και τα δυτικά. Για την ώρα λεφτά δεν βλέπουμε-αντίθετα πληρώνουμε κιόλας!!!

Ποια είναι η νέα Υφυπουργός Εργασίας για την αντιμετώπιση της ανεργίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου.



H κυρία Ράνια Αντωνοπούλου βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγήτρια στο Bard College, διευθύντρια του τμήματος έρευνας για την ισότητα των φύλων του Levy Economics Institute στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ και ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Εργασίας είναι η νέα υφυπουργός Εργασίας με το χαρτοφυλάκιο της αντιμετώπισης της ανεργίας στην χώρας.

Έχει δημοσιεύσει τις μελέτες της σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως το Journal of Income Distribution, Feminist Economics Journal, Eastern Economic Review και σε βιβλία, και έχει παρουσιάσει τις εργασίες της σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και επιτροπές των Ηνωμένων Εθνών.

Έχει διατελέσει καθηγήτρια Οικονομικής Επιστήμης στο New York University, επισκέπτρια καθηγήτρια στο Barnard College, Columbia University και εμπειρογνώμων στα Ηνωμένα Έθνη και στο Διεθνή Οργανισμό Εργασίας. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών και κάτοχος ΜΑ και PhD απο το Πανεπιστήμιο New School for Social Research, ΗΠΑ. Η κυρία Ράνια Αντωνοπούλου θα κληθεί να αντιμετωπίσει το πολύ δύσκολο έργο της ανάσχεσης της ανεργίας στην χώρα.

kourdistoportocali.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου