Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Δεν έχουν νόημα οι εκλογές

Δεν έχουν κανένα νόημα οι εκλογές, αφού δεν είμαστε ελεύθερο κράτος. Οι εκλογές έχουν νόημα μόνο σε ελεύθερα και κυρίαρχα κράτη. Εδώ, γίνονται μόνο και μόνο για να αναδειχθούν οι καλύτεροι τοποτηρητές - κοτζαμπάσηδες των συμφερόντων των δανειστών. Όπως έχουμε διαπιστώσει, δεν μπορεί να αναδειχθεί ούτε να παραμείνει στην εξουσία κάποιος, αν αυτός δεν είναι απόλυτα πειθήνιος στους δανειστές.

Η Ελλάδα είναι ένα πτωχευμένο κράτος υπό τον απόλυτο έλεγχο των δανειστών. Όσο αυτό δεν το συνειδητοποιούμε και νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, δεν πρόκειται να πάμε παρακάτω. Και για να πάμε παρακάτω θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αρχίζοντας πρώτα και κύρια από το ίδιο το εξουσιαστικό πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα και τώρα συνεχίζει να είναι στην υπηρεσία και στον απόλυτο έλεγχο των δανειστών. Αν αυτό το σύστημα δεν περάσει στον έλεγχο των Ελλήνων πολιτών, δεν υπάρχει περίπτωση απελευθέρωσης της χώρας.

Αυτή τη στιγμή, οι σώφρονες ελεύθεροι πολίτες (και όχι αυτοί που είναι ενταγμένοι σε κομματικές στάνες) βρίσκονται σε ένα κενό, μη γνωρίζοντας τι να ψηφίσουν. Και δεν γνωρίζουν επειδή συμβαίνει αυτό που αναφέραμε πιο πάνω. Σιγά σιγά συνειδητοποιούμε όλοι πως ό,τι και να ψηφίσουμε, όλα καταλήγουν στον ίδιο παρανομαστή.

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου