Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Διπλή ταρίφα Λένινγκραντ

Και έχει μείνει σύμπασα η Ελλάς με την απορία: Ο Λαφαζάνης στο διαφημιστικό σποτ αυτοσαρκάζεται ή όχι;

Αν δεν έχετε δει ως τώρα το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας, κάντε το άμεσα. Σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες, ανάκλιντρα, κουνιστές κι ακούνητες πολυθρόνες, κρεβάτια και πορτ μπεμπέ κι ορμήξτε στον υπολογιστή σας ή στήστε καραούλι στην τηλεόραση. Δεν μπορεί, θα το πετύχετε.

Ακόμα και ανάμεσα σε τηλεμάρκετινγκ για καθαριστή πατατών και αυτόματο ποτιστήρι θα την τρακάρετε την έμπνευση. Πρωταγωνιστεί ο Λαφαζάνης, ο οποίος έχει πάρει και το ανάλογο ύφος χολιγουντιανού αστέρος, παρόλο που ουδέποτε θα αποδεχόταν ρόλο σε αντιδραστική ταινία (τύπου Ράμπο) ή σε νεοφιλελεύθερη και καπιταλιστική σειρά όπως το Μπέβερλι Χιλς.

Για να μην τα πολυλογούμε και εκνευρίσουμε τον μελλοντικό γενικό γραμματέα της ΕΣΣΔ (Ελληνόφωνη Σοσιαλιστική Σοβιετική Δημοκρατία) και καταλήξουμε να μαζεύουμε πατάτες στην εμπόλεμη Ουκρανία, πάμε στο ψητό: ο αρχηγός σταματάει ταξί και ζητάει από τον οδηγό να τον πάει Νομισματοκοπείο! Το βίντεο τιτλοφορείται «Μην Ακούτε τις Κραυγές τους». Ποιων καλέ; Των θυμάτων της πολιτικής σας, συντροφικότατε; Πολύ θριλεροειδές τούτο!

ΥΓ.: Βρείτε ποια εκ των δύο εικόνων είναι η αυθεντική της λαφαζάνειας καμπάνιας και ποια η... πειραγμένη και κερδίστε μια καρτέλα ψυχοφάρμακα.

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου