Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ούλοι στον Παπαδημούλη!

Στοιχεία ευρωμελαγχολίας: Το χαβιάρι μαύρο, το κρασί παλιό, το Στρασβούργο βροχερό, μια όξινη καούρα και του πούρου του η τζούρα.

Η Ελλάς έχει προτεραιότητες. Η πρώτη εξ αυτών είναι η ρημάδα η Ευρωβουλή των καπιταλιστών και των ιμπεριαλιστών να αποδυναμώνεται τακτικά και στρατηγικά σπρώχνοντας κανονικά το μηνιάτικο στον λογαριασμό του επαναστάτη ποπολάρου Δημήτρη Παπαδημούλη. Οι ευρωβουλευτές πληρώνονται τόσο καλά ώστε να μαθαίνουν πώς περνούν οι πλούσιοι και καταλήγουν να τους αντιπαθήσουν ακόμα περισσότερο (αν είναι αριστεροί σαν τον Παπαδημούλη).

Φυσικά, νοιάζονται μέχρι αφυδατώσεως από το κλάμα για τους ανήμπορους. Ετσι δουλεύει η κοινωνική μηχανική και η έξυπνη Αριστερά. Χώνει τα ψύχραιμα και συναινετικά μουστάκια της στις Ευρωβουλές κι έπειτα στοχάζεται και σπαράσσει για τη φτωχολογιά. Γι' αυτό είπε και αυτό το μνημειώδες στον Real FM ο κ. Παπαδημούλης: «Εμένα δεν με κόφτει τόσο αυτός ο ελεύθερος επαγγελματίας που βγάζει τον χρόνο περισσότερα από 70.000 ευρώ, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η κατηγορία των εργαζομένων με μπλοκάκια, οι οποίοι τυπικά είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ενώ στην πραγματικότητα είναι μισθωτοί».

Πολλά τα λεφτά

Τι να μας πει για τη ζωή του όποιος βγάζει 70 χιλιάρικα; Μήπως ότι πληρώνει τις κάλτσες του στην Εφορία και δύναται να απασχολεί και υπαλλήλους, τους οποίους θα απολύσει αν οι Παπαδημούληδες τον φορομπήξουν και τον χτυπήσουν στα βράχια σαν χταπόδι; Δεν μας νοιάζει, κύριοι, τι φρονεί και τι νιώθει και πώς τη βγάζει ο κάθε ξηνταβελόνης των 70 χιλιάρικων. Αφού ολόκληρος Παπαδημούλης (σ.σ.: ανεκτίμητο εθνικό κεφάλαιο) αποφαίνεται ούτως, εμείς δεν δυνάμεθα να διαφωνήσουμε. Οι ευρωβουλευτές άλλωστε βγάζουν περισσότερα. Ο σταθερός μισθός τους είναι 7.957 ευρώ (αναφορά στο BBC: www.bbc.com/news/world-europe-11725041), μπορούν να παντελονιάζουν επιπλέον ακόμα και 304 ευρώ για κάθε ημέρα παρουσίας τους στην Ευρωβουλή, τους διατίθενται έως και 21.000 ευρώ (αυτά μεικτά, δυστυχώς) για να πληρώνουν τους συνεργάτες τους, τζαμπέ εισιτήρια για να πηγαινοέρχονται στη λατρεμένη τους πατρίδα και μπορούν να προσκαλούν κάθε χρόνο (αεροπορικά, διαμονή πληρωμένα από την Ευρωβουλή) 110 άτομα!

Σιγά να μην τους νοιάζουν οι μπρούκληδες επιτηδευματίες...

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου