Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Τί νόημα έχουν πλέον οι αναχαιτίσεις;;;

Του Πέτρου Χασάπη

Με κίνδυνο της ζωής τους, καθημερινά οι αετοί του Αιγαίου απογειώνονται για να αναχαιτίζουν τα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο. Δυστυχώς όμως, η πολιτική ηγεσία της χώρας, δεν έχει την ίδια ετοιμότητα απέναντι στους Τούρκους πολιτικούς.

Χθες λοιπόν στη μαρτυρική για τον ελληνισμό Σμύρνη, όλοι παρακολουθήσαμε εμβρόντητοι τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, να ακούει αμίλητος τον Τούρκο ομόλογό του να αμφισβητεί ενώπιόν του και ενώπιον της παγκόσμιας Κοινής Γνώμης, ολόκληρο το Αιγαίο ή αν θέλετε, πιο κομψά, να γκριζάρει ολόκληρο το Αιγαίο.

Συγκεκριμένα ο κ. Νταβούτογλου είπε κατά λέξη: «Όσον αφορά στις εναέριες παραβιάσεις, ό,τι θεωρείτε εσείς παραβιάσεις εμείς δεν το θεωρούμε παραβιάσεις και το αντίθετο». Από το άλλο μέρος, ο κ. Τσίπρας μιλούσε συνεχώς για τον φίλο Νταβούτογλου και για το Αιγαίο μας!!!! κ.λ.π. αντί να απαντήσει ότι κάθε παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων φυσικά και θα αποκρούεται.

Μετά από αυτό, όταν η πολιτική ηγεσία της χώρας δεν αντιδρά, αναρωτιέται κάποιος αν έχει πράγματι νόημα να γίνονται οι αναχαιτίσεις των τουρκικών αεροπλάνων. Φυσικά το ερώτημα είναι ρητορικό. Εννοείται ότι θα πρέπει να γίνονται αμέσως οι αναχαιτίσεις, καθόσον ο κ. Τσίπρας είναι προσωρινός, όμως ο ελληνισμός και η Ελλάδα είναι μόνιμοι και για πάντα, όσο θα υπάρχουν άνθρωποι πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη.

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου