Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Ο στόχος από την αρχή ήταν οι ατομικές μας περιουσίες.

Το κόλπο για να πέσουν οι αξίες των περιουσιών, είναι να πέσουν πρώτα τα εισοδήματα των ιδιοκτητών. Αυτό ακριβώς ζούμε.

Από την αρχή της πρόκλησης της τεχνητής κρίσης, από τους δανειστές και την ντόπια ολιγαρχία, η οποία κρίση εξελίσσεται πλέον σε πραγματική, ήταν οι ατομικές μας περιουσίες.

Με προπέτασμα το χρέος και την τρομοκρατία για έξοδο από το ευρώ και το τσάκισμα δήθεν της χώρας μας πάνω τα περίφημα βράχια, ήθελαν και θέλουν να αρπάξουν τις ατομικές περιουσίες, Έπρεπε λοιπόν να ρίξουν τις αξίες των ατομικών μας περιουσιών ακινήτων και κινητών και για να γίνει αυτό ένας τρόπος υπάρχει. Η πτώση των εισοδημάτων των Ελλήνων.

Το ακόμα χειρότερο με μας δεν σταματάει εκεί. Επειδή έχουμε ένα κρατικίστικο πελατειακό πολιτικό σύστημα να συντηρήσουμε, επιβάλλεται ταυτόχρονα και εξοντωτική φορολογία. Οπότε δεν πέφτουν μόνο οι αξίες των περιουσιών μας, αλλά γινόμαστε και από πάνω οφειλέτες του κράτους. Και αυτό οδηγεί επιπλέον σε βίαιη και αναίτια απόσπαση των περιουσιών.

hassapis-peter.blogspot.gr

1 σχόλια:

Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...

Ορθή η διαπίστωση που κάνει το άρθρο. Επειδή πιστεύω ότι για να σου κλέψουν το ψωμί, πρώτα σου κλέβουν τον πνεύμα, νομίζω ότι το σχέδιο δεν περιλαμβάνει μόνο τις ατομικές περιουσίες, αλλά τον τόπο, και δεν αρχίζει από την μείωση των εισοδημάτων τψν ιδιοκτητών, αλλά πολύ νωρίτερα. Ο μεγάλος φιλέλληνας σκηνοθέτης του κινηματογράφου Ζαν Λυκ Γκοντάρ, διαισθάνεται τα πονηρά σχέδια εις βάρος της Ελλάδος, υποστηρίζοντας πως ο τόπος ανήκει σε αυτούς που έγραψαν την ιστορία τους. Το σχέδιο αρχίζει να υλοποιείται με την δίωξη της Ιστορίας και της Γλώσσης, η οποία είναι η μόνη πλέον που υπερασπίζεται τον τόπο μας.

Δημοσίευση σχολίου