Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Για κοίτα κόσμε πρεμούρα η ελληνική αριστερά να μη μείνει φασίστας ορφανός εκτός ΝΑΤΟ...

Ριζοσπάστες λέει, Σταλινικοί, Ενωτικοί, Κεντροαριστεροί, Σοσιαλιστές, Αντικαπιταλιστές και άλλες … δημοκρατικές δυνάμεις, κάνουν ό,τι μπορούν για να λυθεί ένα πρόβλημα που δημιούργησαν οι προπολεμικοί ιμπεριαλιστές. Να λυθεί εις βάρος της αλήθειας και του αίματος. Υπέρ των νέων ιμπεριαλιστών.

Διότι οι Σκοπιανοί είναι ψεύτες και κλέφτες. Διότι η μόνη τους έννοια είναι ν’ αρπάξουν. Διότι έχουν ως προαγωγούς τους διαχρονικούς φονιάδες. Τα Νατοϊκά όρνια.

Δεν χρειάζεται καμία ανάλυση. Οι χειρότερες φάρες είναι αυτοί οι «Ανατολικοί» που από συνεργάτες του Χίτλερ, πέρασαν στον κόκκινο φασισμό του Στάλιν και μετά στην αγκαλιά του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου και των λοιπών ιεράκων της Ουάσινγκτον. Άλλοτε εθνικοσοσιαλιστές, άλλοτε κομμουνιστές, τώρα νεοφιλελεύθεροι, αλλά πάντοτε φασίστες. Άλλοτε αντίπαλοι της Ελλάδας, άλλοτε σύμμαχοι της Ελλάδας, αλλά πάντοτε εχθροί της Ελλάδας.

Και η ελληνική αριστερά, αυτή των κομμάτων και των συλλογικοτήτων (και σε κάθε περίπτωση των επιδοτήσεων και των ψήφων), τον χαβά της: «φιλία των λαών», «συναδέλφωση», «ειρήνη και σταθερότητα» και άλλα σπαραξικάρδια. Αβάντα στο ΝΑΤΟ οι κυβερνητικοί αριστεροί, αβάντα έμμεση και οι Σταλινικοί! (Οι τελευταίοι, ενώ δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο να εμπλακούν σε εσωτερικό ζήτημα του ΝΑΤΟ, καμαρώνουν ότι αυτοί ήταν οι πρώτοι νονοί που σκέφτηκαν το σύνθετο όνομα για το βαφτιστήρι! Τόση ηλιθιότητα!). Αβάντα οι «αντιμνημονιακοί», αβάντα οι «αντιρατσιστές», από κοντά και οι «αντιεξουσιαστές»!

Σκύβουν άπαντες οι «αντιφασίστες», σκύβουν, σκύβουν και να ’τους στα τέσσερα. Για να πατήσουν στις πλάτες τους οι φασίστες.
Πλάτες στους φασίστες. Για να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ.
Φούρια μεγάλη, βιάση, φαγούρα. Να μη μείνει φασίστας ορφανός εκτός ΝΑΤΟ.
Όνομα τάχα, σύνθετο, διάλογος, συνεννόηση, οικοδόμηση εμπιστοσύνης και στο βάθος ΝΑΤΟ.

Τύφλα να ‘χουν οι δωσίλογοι δεξιοί του «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας». Κριτές γίνανε οι αφιλότιμοι της «προόδου», σε σόου τρίτης διαλογής. Σόου καπιταλιστικό, με διαγωνιζόμενους φαύλους και έπαθλο την ένταξη στο «Σύμφωνο». Κι έχουν και το θράσος τα ανδρείκελα να υποβιβάζουν το συλλαλητήριο. Να υβρίζουν το λαό που συμμετείχε. Να διαγκωνίζονται στα πορνοκάναλα (δικός τους ο χαρακτηρισμός) για το ποιος θα νοθεύσει τη λαϊκή βούληση.

Άκουσον-άκουσον: αριστεροί να διατυμπανίζουν ότι δεν γίνεται εξωτερική πολιτική με συλλαλητήρια! Κι αυτήν ακόμα την αλφαβήτα της αριστεράς, ότι δηλαδή ΟΛΕΣ οι πολιτικές γίνονται με τον λαό αρωγό, με τον λαό στους δρόμους για να ενισχύεται μια φιλολαϊκή αριστερή κυβέρνηση στον αγώνα κατά των κεφαλαιοκρατών, την καταργήσανε!!
Ακούσατε-ακούσατε: αριστεροί να διαρρηγνύουν τα κοστούμια τους εναντίον πιθανού δημοψηφίσματος! Και το Σύνταγμα που μόνο για σοβαρό εθνικό θέμα επιτρέπει δημοψήφισμα στα παλαιά τους τα Τίμπερλαντ!!

Τους προκαλώ λοιπόν. Όλους. Όλα τα «αριστερά», «κεντροαριστερά», «σοσιαλιστικά», «προοδευτικά» κόμματα και αποκόμματα, των σαλονιών και του περιθωρίου: μαζέψτε, καραγκιόζηδες, όλους τους κομματικούς στρατούς σας, όλα τα κομματόσκυλα, όλους τους παρακρατικούς αλήτες σας και διοργανώστε συγκέντρωση με θέμα «ναι στη σύνθετη ονομασία, έναντι όλων» ή όποιο άλλο θέμα σχετικά με το Σκοπιανό γουστάρετε.

Να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος σας. Να δούμε ποιος είναι τέλος πάντων ο «λαός» σας.

aristidisdikaios.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου