Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Μας ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος, μας… ξεπαρθενεύει ο Αλέξης

«Γιατί όχι με δύο μπαμπάδες;» Είναι ο τίτλος ενός από τα πολλά άρθρα που είδαμε στο διαδίκτυο από αρκετούς φλούφληδες, δήθεν προοδευτικούς, αριστεροδεξιούληδες, μοντέρνους που προωθούν την ιδέα της αναδοχής και από ομόφυλα ζευγάρια.

Και από την αναδοχή γιατί να μην περάσουμε στην υιοθεσία; Άλλωστε όλα γίνονται σιωπηρά και μουλωχτά σ’ αυτή τη χώρα. Μήπως και όταν ψηφίστηκε ο γάμος των ομοφυλοφίλων, όταν στη Βουλή έκλαιγαν από χαρά κάτι φτερούδες με μούσια, δεν είχαμε προφητέψει ότι το επόμενο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η προώθηση της υιοθεσίας παιδιών από ζευγάρια ανδρών ή γυναικών;

Έτσι, λοιπόν η ιδέα της αναδοχής προχωρά για να έρθει μετά και η υιοθεσία προκειμένου να ολοκληρωθεί η ευτυχία της… οικογένειας. Ο Μήτσος και ο Τάσος θα έχουν το παιδάκι τους που θα τους φωνάζει «μπαμπά» και «μπαμπά».

Και γιατί να μη γίνει έτσι; Και στην Ευρώπη ισχύει μας λένε οι αριστερούληδες; Να γίνει και στην Ελλάδα λοιπόν. Βουρ στην προοδευτικούρα για να μη μείνουμε πίσω.

Μας ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος, μας… ξεπαρθενεύει ο Αλέξης.

Βέβαια υπάρχουν και… αντιδράσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά των προστατών της «πατρίδας – θρησκείας – οικογένειας», των ΑΝΕΛ. Ε, και τι έγινε; «Θα περάσει ο νόμος με τις ψήφους κεντρώων, προοδευτικών, ευρωπαϊστών», λέει το Μαξίμου.

Έτσι, και την αριστερίλα τους κρατάνε ακέραιη, και την αναδοχή θα περάσουν μια χαρά.

Εδώ που τα λέμε καλύτερα ένα υιοθετημένο παιδί, παρά ένα νεκρό παιδί σαν κι αυτό που εγκατέλειψε η μάνα του στον ακάλυπτο πολυκατοικίας και πέθανε από το κρύο.

Αλλά γιατί ρε παιδιά με το ζόρι προοδευτικοί; Γιατί να μη φτιάξουμε την κοινωνία ώστε να μην εγκαταλείπει παιδιά ή να μην τα αφήνει στο νοσοκομείο και τα ιδρύματα; Γιατί πρέπει να πάμε στο άλλο άκρο; Μόνο και μόνο για να παραστήσουμε τους «Ευρωπαίους» και τους προοδευτικούς μάγκες; Ισοπεδώνοντας τα πάντα;

Ρωτάμε εμείς, αλλά θα μας απαντήσει κανείς; Όχι, βέβαια, είναι τυφλωμένοι από την λιγούρα τους να τους ονομάζουν μοδέρνους.

antinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου